ЛШ: Динамо се жалио због четничке заставе!

Загребачки Динамо жалио се делегату утакмице са Олимпијакосом на четничку заставу која је развијена на трибинама стадиона у Пиреју.

Фудбал 05.11.2015 | 13:20
ЛШ: Динамо се жалио због четничке заставе!

Хрватски тим гостовао је грчком у четвртом колу Лиге шмапиона, а с обзиром да су навијачи Олимпијакоса у братским односима са присталицама Црвене звезде, на утакмицама атинских „црвено-белих“ често су присутна српска обележја.

Како се наводи у саопштењу загребачког клуба, српска застава није била (пре)велика провокација, али истичу да застава на којој је ћирилиом писало „Четници“ нема везе са фудбалом.

"Нажалост, морали смо се у Грчкој бавити и нечиме што нема никакве везе с фудбалом. Наиме, на трибини на којој су били најватренији навијачи Олимпијакоса је током готово целе утакмице била окачена српска застава што само по себи није (пре)велика провокација, али чињеница да је на њој на ћирилици писало 'Четници' - свакако нема везе с фудбалом. „Модра“ делегација се, наравно, жестоко жалила делегату утакмице, протестовала против четничких симбола и домаћини ће сигурно бити кажњени. Ипак, уз спорну заставу и бројне гнусне увреде с трибина, тешко је не коментарисати како је жалосно што је на стадиону у Грчкој било хулигана и једноставно примитиваца којима фудбал и спорт – нису уопште били у плану. Били они Грци или како се чинило навијачи Црвене Звезде стигли из Београда – није им место нити близу стадиона", стоји на званичном сајту Динама.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Векy

05.11.2015 12:44

Казна за Плимпијакос! Величање фашистичких организација нема никакве везе са фудбалом. Препоручујем навијачима ЦЗ да име клуба преимнују у ФК Кокарда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пд

05.11.2015 13:39

Само смо тебе цекали да нам казес комуњаро....

Name

Хахаха

05.11.2015 14:09

Које бједе од људи продане дусе цркнуцете јадни не били издајници и улизице. И треба да се застава виори свуда гдје је год православни народ. Ниста, ви Хрвати масите Хитлеровом заставом мозда вам помогне хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

05.11.2015 16:34

Да ли овај народ уопсте зна ко су ЦЕТНИЦИ. Ако не зна ја цу им објаснити да је то елитна Краљева гарда, а КРАЉ је спасио ХРВАТЕ после пораза у И светском рату. По мом мисљењу то му је највеца греска. Други светски рат има своју прицу која је мало другација од И светског рата где су Хрвати опет као УСТАСЕ спасене од стране комуниста и цак добијали пензије првобораца иако су били на другој страни. Ви господо Хрвати (деведесет посто вас су прекрстени Срби) молите Бога за оно сто сада имате јер ако наставите да се инатите и направите неку пиздарију за ста сте створени висе вас неце бити. Неце вас спасити ни ЕУ у распаду ни НАТО у распаду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

05.11.2015 17:16

Па спасени су и неки фасисти посље овог рата 91-95,цик погоди Киза који?