ЛЕ: Мијатовић бодри Партизан у Билбау!

Бабовић одушевио Баске шпанским језиком! Фудбалери Партизана у четвртак од 21.05 гостују Атлетик Билбаоу у четвртом колу Лиге Европе, а имаће подршку и бившег аса Предрага Мијатовића.

Фудбал 05.11.2015 | 12:40
ЛЕ: Мијатовић бодри Партизан у Билбау!

Тренер Љубинко Друловић сматра да су домаћини фаворити на папиру и да црно-беле очекује тешка утакмица, пре свега због тренутне форме и резулата првог меча у Београду.

Такође додаје да Партизан нема сутра шта да изгуби, већ да може много да добије ако играчи пруже максимум и пробају да контрирају фавориту.

Стефан Бабовић се нада да ће са саиграчима импресионарати публику на Сан Мамесу.

"Пре три године сам овде победио са Сарагосом и био је леп осећај. Билбао је овог пута апсолутни фаворит у свим аспектима, од финансијског до играчког, мислим да је један од главних кандидата за освајање Лиге Европе", поручио је Бабовић.

Искусни везиста је причао на шпанском и тиме одушевио домаћине.

"Идемо да уживамо у фудбалу, а стадион Сан Мамес представља једно од најлепших места за доказивање. Не видим ниједан разлог за страх. У Партизану притисак увек постоји, али је најбитније да после меча моје колеге и ја можемо у свлачионици да се погледамо у очи, да знамо да смо урадили све у покушају да направимо сензацију, јер би све осим пораза била сензација", додао је Бабовић.

Тренинг црно-белих на Сан Мамесу протеко је уобичајено за вече уочи утакмице, а поред људи из клуба, били су присутни и Предраг Мијатовић, Гордан Петрић, Дамир Чакар, као и бивши кошаркаш Дејан Томашевић, сада вршилац дужности генералног секретара КСС.

Коментари / 0

Оставите коментар