LE: Mijatović bodri Partizan u Bilbau!

Babović oduševio Baske španskim jezikom! Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21.05 gostuju Atletik Bilbaou u četvrtom kolu Lige Evrope, a imaće podršku i bivšeg asa Predraga Mijatovića.

Fudbal 05.11.2015 | 12:40
LE: Mijatović bodri Partizan u Bilbau!

Trener Ljubinko Drulović smatra da su domaćini favoriti na papiru i da crno-bele očekuje teška utakmica, pre svega zbog trenutne forme i rezulata prvog meča u Beogradu.

Takođe dodaje da Partizan nema sutra šta da izgubi, već da može mnogo da dobije ako igrači pruže maksimum i probaju da kontriraju favoritu.

Stefan Babović se nada da će sa saigračima impresionarati publiku na San Mamesu.

"Pre tri godine sam ovde pobedio sa Saragosom i bio je lep osećaj. Bilbao je ovog puta apsolutni favorit u svim aspektima, od finansijskog do igračkog, mislim da je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige Evrope", poručio je Babović.

Iskusni vezista je pričao na španskom i time oduševio domaćine.

"Idemo da uživamo u fudbalu, a stadion San Mames predstavlja jedno od najlepših mesta za dokazivanje. Ne vidim nijedan razlog za strah. U Partizanu pritisak uvek postoji, ali je najbitnije da posle meča moje kolege i ja možemo u svlačionici da se pogledamo u oči, da znamo da smo uradili sve u pokušaju da napravimo senzaciju, jer bi sve osim poraza bila senzacija", dodao je Babović.

Trening crno-belih na San Mamesu proteko je uobičajeno za veče uoči utakmice, a pored ljudi iz kluba, bili su prisutni i Predrag Mijatović, Gordan Petrić, Damir Čakar, kao i bivši košarkaš Dejan Tomašević, sada vršilac dužnosti generalnog sekretara KSS.

Komentari / 0

Ostavite komentar