Видео, ЛЕ: Партизане - пази се црвених картона!

Црно-белима у Билбау суди човек који је искључио Бабовића и Јојића! Лоша искуства имали су фудбалери Партизана у два досадашња меча која је водио Михалис Кукулакис!

Фудбал 04.11.2015 | 14:40
Видео, ЛЕ: Партизане - пази се црвених картона!

УЕФА је арбитражу утакмице четвртог кола Лиге Европе између Атлетик Билбаа и Партизана поверила Грку Михалису Кукулакису, али тешко да ће та весту обрадовати било кога у Хумској 1.

Кукулакис је остао у лошем сећању црно-белима, јер им је у минулих пет година двапут судио мечеве трећег кола квалификација за Лигу шампиона, оба пута у гостима и оба пута је наш представник поражен идентичним резултатом - 1:2.

Најпре је 26. јула 2011. био главни судија меча Генк - Партизан у коме је домаћин славио после преокрета 2:1, а дуел на Кристал арени у лошем сећању је остао Стефану Бабовићу, који је у Белгији због два жута картона искључен. На истом сусрету 40-годишњи делилац правде досудио је једанаестерац из којег је Генк правнао резултат после гола Немање Томића.

Сличан сценарио виђен је 31. јула 2013. у Разграду. Партизан је водио поготком Саше Марковића, Лудогорец у размаку од 13 минута преокренуо резултат, а онда је Милош Јојић у 85. зарадио други жути картон и послат је пре времена у свлачионицу.

Од српских клубова, Кукулакис је судио Војводини у летошњим квалификацијама са чешким Плзењом у Новом Саду (0:2), као и Севојну против Лила 2009. године (0:2). Оба пута у квалификацијама за Лигу Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар