Video, LE: Partizane - pazi se crvenih kartona!

Crno-belima u Bilbau sudi čovek koji je isključio Babovića i Jojića! Loša iskustva imali su fudbaleri Partizana u dva dosadašnja meča koja je vodio Mihalis Kukulakis!

Fudbal 04.11.2015 | 14:40
Video, LE: Partizane - pazi se crvenih kartona!

UEFA je arbitražu utakmice četvrtog kola Lige Evrope između Atletik Bilbaa i Partizana poverila Grku Mihalisu Kukulakisu, ali teško da će ta vestu obradovati bilo koga u Humskoj 1.

Kukulakis je ostao u lošem sećanju crno-belima, jer im je u minulih pet godina dvaput sudio mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, oba puta u gostima i oba puta je naš predstavnik poražen identičnim rezultatom - 1:2.

Najpre je 26. jula 2011. bio glavni sudija meča Genk - Partizan u kome je domaćin slavio posle preokreta 2:1, a duel na Kristal areni u lošem sećanju je ostao Stefanu Baboviću, koji je u Belgiji zbog dva žuta kartona isključen. Na istom susretu 40-godišnji delilac pravde dosudio je jedanaesterac iz kojeg je Genk pravnao rezultat posle gola Nemanje Tomića.

Sličan scenario viđen je 31. jula 2013. u Razgradu. Partizan je vodio pogotkom Saše Markovića, Ludogorec u razmaku od 13 minuta preokrenuo rezultat, a onda je Miloš Jojić u 85. zaradio drugi žuti karton i poslat je pre vremena u svlačionicu.

Od srpskih klubova, Kukulakis je sudio Vojvodini u letošnjim kvalifikacijama sa češkim Plzenjom u Novom Sadu (0:2), kao i Sevojnu protiv Lila 2009. godine (0:2). Oba puta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar