Видео: Најбољи играч ЕЛ у октобру је - неиспуњена жеља Црвене звезде!

Шутер који бележи изванредне бројке у елитном такмичењу...

Кошарка 03.11.2015 | 13:00
Видео: Најбољи играч ЕЛ у октобру је - неиспуњена жеља Црвене звезде!

Једини је играч у Евролиги који и даље бележи више од 20 поена по утакмици. Под његовим вођством Локомотива је на колена бацила Панатинаикос, Жалгирис и Зјелону Гору. Тренутно важи за једног од најбољих шутера у Европи, а недосањани је сан садашње управе Црвене звезде - Малколм Дилејни је најбољи играч Евролиге у октобру.

Са просеком од равно 20 поена по мечу, те по четири скока и асистенције, али и две украдене лопте, јасно је и зашто. Локомотива се у врло незгодној групи налази на самом врху табеле, екипа игра изузетно добро и тренутно је тек једна од три екипе које имају максимални учинак после три одигране утакмице.

Против Панатинаикоса на отварању сезоне Дилејни је имао највише минута на паркету и био један од најзаслужнијих играча за убедљиву победу у Краснодару. У наредне две утакмице, против Жалгириса и Зјелоне Горе био је најбољи и најефикаснији играч у обе утакмице са 21, односно 25 поена, а после те две тесне борбе победе су отишле у Русију.

Нема сумње - Дилејни је најважнији шраф у игри Локомотиве и да није њега тешко да би екипа из Краснодара била у тренутној позицији, практично на победу или две од ТОП 16 фазе.

Коментари / 0

Оставите коментар