Последња фотографија пред кобни лет

Руски медији пренели су фотографију оца и ћеркице која се појавила на руској верзији Фејсбука, сајту Вконтакте, а речено је да су у питању путници из авиона који се срушио у Египту. Према подацима египатског министарства за цивилну авијацију, у авиону се налазило 138 жена и 17 деце, старости између две и 17 година.

Свијет 01.11.2015 | 10:49
Последња фотографија пред кобни лет

Како преносе медији, мајка је фотографисала супруга и ћеркицу како се укрцавају на кобни лет из Шарм Ел Шеика за Санкт Петербург и потом је фотографију поставила на свој профил уз коментар: "Збогом Египте, ми сад идемо кући".



По неким информацијама, у питању је породица Шеин, јер је фотографија пронађена на Вконтакте профилу О. Шеине, наводе руски медији.

Породица је пронађена на списку путника из авиона који је недавно објављен у медијима. Цео списак путника можете видети ОВДЕ.



Спасиоци који су стигли на место пада авиона извукли су тела најмање 100 људи из олупине, изјавио је представник египатске безбедносне службе.

Чланови породица путника у све већем броју пристижу на аеродром Пулково у Санкт Петербургу, где је авион требало да слети. Они и даље са стрепњом ишчекују званичне информације о броју и именима погинулих.

Руски председник Владимир Путин прогласио је 1. новембар даном жалости у целој земљи, потврђено је у Кремљу.

На Синају су пронађене црне кутије са подацима лета руског путничког авиона А321 који се јутрос срушио, јавила је телевизија Ал Џазира, позивајући се на безбедносне службе Египта.

У авиону су сви путници били руски држављани.

Руски истражни комитет је покренуо кривични поступак против авиокомпаније "Когалимавија" због тога што се њен авион, са 224 путника и чланова посаде срушио у Египту, рекао је портпарол комитета Владимир Маркин за руску агенцију РИА новости.



Поступак је покренут према члану закона "о кршењу правила летења и припреме за њих."

Извор: Лифенеwс.ру/Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мике

01.11.2015 03:39

Катастрофа, јадни народ ове авио цомп висе нису сигурне платис карту у смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гсс

01.11.2015 06:57

Цему ово објављивање слике у медијима... Као у фазону били су зиви само до прије дан... Беспотребно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мегдан

01.11.2015 10:19

Лијепа фотка и лијеп авион алуминијски