Poslednja fotografija pred kobni let

Ruski mediji preneli su fotografiju oca i ćerkice koja se pojavila na ruskoj verziji Fejsbuka, sajtu Vkontakte, a rečeno je da su u pitanju putnici iz aviona koji se srušio u Egiptu. Prema podacima egipatskog ministarstva za civilnu avijaciju, u avionu se nalazilo 138 žena i 17 dece, starosti između dve i 17 godina.

Svijet 01.11.2015 | 10:49
Poslednja fotografija pred kobni let

Kako prenose mediji, majka je fotografisala supruga i ćerkicu kako se ukrcavaju na kobni let iz Šarm El Šeika za Sankt Peterburg i potom je fotografiju postavila na svoj profil uz komentar: "Zbogom Egipte, mi sad idemo kući".



Po nekim informacijama, u pitanju je porodica Šein, jer je fotografija pronađena na Vkontakte profilu O. Šeine, navode ruski mediji.

Porodica je pronađena na spisku putnika iz aviona koji je nedavno objavljen u medijima. Ceo spisak putnika možete videti OVDE.



Spasioci koji su stigli na mesto pada aviona izvukli su tela najmanje 100 ljudi iz olupine, izjavio je predstavnik egipatske bezbednosne službe.

Članovi porodica putnika u sve većem broju pristižu na aerodrom Pulkovo u Sankt Peterburgu, gde je avion trebalo da sleti. Oni i dalje sa strepnjom iščekuju zvanične informacije o broju i imenima poginulih.

Ruski predsednik Vladimir Putin proglasio je 1. novembar danom žalosti u celoj zemlji, potvrđeno je u Kremlju.

Na Sinaju su pronađene crne kutije sa podacima leta ruskog putničkog aviona A321 koji se jutros srušio, javila je televizija Al Džazira, pozivajući se na bezbednosne službe Egipta.

U avionu su svi putnici bili ruski državljani.

Ruski istražni komitet je pokrenuo krivični postupak protiv aviokompanije "Kogalimavija" zbog toga što se njen avion, sa 224 putnika i članova posade srušio u Egiptu, rekao je portparol komiteta Vladimir Markin za rusku agenciju RIA novosti.



Postupak je pokrenut prema članu zakona "o kršenju pravila letenja i pripreme za njih."

Izvor: Lifenews.ru/Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

mike

01.11.2015 03:39

Katastrofa, jadni narod ove avio comp vise nisu sigurne platis kartu u smrt.

ODGOVORITE
Name

gss

01.11.2015 06:57

Cemu ovo objavljivanje slike u medijima... Kao u fazonu bili su zivi samo do prije dan... Bespotrebno

ODGOVORITE
Name

Megdan

01.11.2015 10:19

Lijepa fotka i lijep avion aluminijski