Покушај атентата на "Пинк пантера"?

На џип Ланд Ровер београдске регистрације је из аутомобила у покрету пуцао непознати нападач

Србија 31.10.2015 | 11:20
Покушај атентата на "Пинк пантера"?

Младен Лазаревић (34) тешко је рањен у пуцњави на раскрсници Новог новосадског пута и насеља Плави хоризонти. Он је био у џипу Ланд Ровер београдске регистрације, а Лазаревић је са тешким повредама опасним по живот превезен у болницу.

На џип је из аутомобила у покрету пуцао непознати нападач. Том приликом је “избушен” џип.

У Београду је на снази полицијска акција “Вихор”. Интезивно се трага за црним Аудијем, јер се сумња да су нападачи пуцали из тог аутомобила који је побегао ка ауто путу Београд-Загреб.

Младен Лазаревић познат је као члан банде “Пинк пантер“. За њим је својевремено била расписана потерница због учешћа у пљачки златаре у Дубаију 2007. године, када је украден накит вредан висе од 10 милиона евра.

Пре пар година, на паркингу у Нишу испод џипа у који је хтео да уђе пронашао је експлозивну направу и избегао смрт. Џип “мерцедес“ под који је била постављена бомба, власништво је његове супруге Бојане коју је тражио Интрерпол, а по потерници Уједињених Арапских Емирата због пљачке драгуљарнице у престоници ове земље.

Лазаревића је тражила и полиција Лихтенштајна због сумње да је у престоници ове земље 2007. године опљачкао драгуљарницу. Како је тада саопштено, Лазаревић, са Миланом Љепојом и Милошем Јовановићем, такође Нишлијама, Предрагом Ловрићем из хрватских Карловаца и Душком Познаном из Бихаћа украо је драгуље вредне више милиона евра.

Извор: Телеграф

Коментари / 0

Оставите коментар