Pokušaj atentata na "Pink pantera"?

Na džip Land Rover beogradske registracije je iz automobila u pokretu pucao nepoznati napadač

Srbija 31.10.2015 | 11:20
Pokušaj atentata na "Pink pantera"?

Mladen Lazarević (34) teško je ranjen u pucnjavi na raskrsnici Novog novosadskog puta i naselja Plavi horizonti. On je bio u džipu Land Rover beogradske registracije, a Lazarević je sa teškim povredama opasnim po život prevezen u bolnicu.

Na džip je iz automobila u pokretu pucao nepoznati napadač. Tom prilikom je “izbušen” džip.

U Beogradu je na snazi policijska akcija “Vihor”. Intezivno se traga za crnim Audijem, jer se sumnja da su napadači pucali iz tog automobila koji je pobegao ka auto putu Beograd-Zagreb.

Mladen Lazarević poznat je kao član bande “Pink panter“. Za njim je svojevremeno bila raspisana poternica zbog učešća u pljački zlatare u Dubaiju 2007. godine, kada je ukraden nakit vredan vise od 10 miliona evra.

Pre par godina, na parkingu u Nišu ispod džipa u koji je hteo da uđe pronašao je eksplozivnu napravu i izbegao smrt. Džip “mercedes“ pod koji je bila postavljena bomba, vlasništvo je njegove supruge Bojane koju je tražio Intrerpol, a po poternici Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog pljačke draguljarnice u prestonici ove zemlje.

Lazarevića je tražila i policija Lihtenštajna zbog sumnje da je u prestonici ove zemlje 2007. godine opljačkao draguljarnicu. Kako je tada saopšteno, Lazarević, sa Milanom Ljepojom i Milošem Jovanovićem, takođe Nišlijama, Predragom Lovrićem iz hrvatskih Karlovaca i Duškom Poznanom iz Bihaća ukrao je dragulje vredne više miliona evra.

Izvor: Telegraf

Komentari / 0

Ostavite komentar