Боксер - Тукао мушкарце, а онда снимио геј порнић!

Бокер отишао да сними хетеросексуални порнић, а завршио у кревету са два мушкарца! Не сећа се ничега!

Остали спортови 02.11.2015 | 08:20
Боксер - Тукао мушкарце, а онда снимио геј порнић!

Није желео, али се, ипак, појавио у геј порнићу...

Каже да је цео живот био "женскарош" и да је мушкарце додиривао само у рингу, а да се снимања филма за одрасле и то у геј улози уопште не сећа.

Јусуф Мек, 35-годишњи професионални боксер, који се у каријери два пута борио за титулу првака света у полутешкој и суперсредњој категорији тренутно пролази кроз паклен период живота, јер је на интернету освануо порнић са њим у улози и то како има односе са мушкарцима.

Мек, отац десеторо деце, нашао се у тешкој финансијској ситуацији од када је напустио ринг пре годину дана. Притиснут проблемима прихватио је понуду преко Фацебоока да сними филим за старије од 18 година. Није ни слутио да ће му то још више загорчати живот. Боксер тврди да му је понуђено 4.500 долара да сними сцену са две жене...

"Цео живот сам био 'женскарош'. Обожавам жене, а мушкарце сам дирао само у рингу. Голе дјевојке су шетале око мене.... Мислио сам, то је то, само да се опустим уз неко пиће. Понудили су ми таблету и чашицу вотке што сам одмах и попио", правда се Мек, који се, како каже, од тог тренутка више ничега не сећа.

Мек се следећег сећа да га је у возу пропудио један од путника и да је у џепу имао лепо спакованих 4.500 долара. Од снимања је прошло годину и по дана, а ужасну вест сазнао је, наводно, пре неколико недеља.

Познаници су га препознали у геј порнићу и вест је нагло почела да се шири..

"Пријатељ ми је рекао да је видео мој порно филм, да су га видели и други. Нисам имао појма о чему прича. Па то нисам ја, не сећам се ничега. Ноћима не спавам. Људи се боје да ћу направити нешто лоше себи, али морам остати јак. Због деце", рекао је Мек и бесно додао да ће ауторе филма ускоро потражити.

Боксер још увек није одгледао своју врућу сцену из геј порнића.

Коментари / 0

Оставите коментар