ЈСД Партизан: Вучелић једногласно - О Звезди ни да зуцну...!

Потпредседник ФК Партизан Милорад Вучелић у четвртак је на Скупштини једногласно изабран за првог човека Југословеног спортског друштва Партизан.

Остали спортови 29.10.2015 | 19:40
ЈСД Партизан: Вучелић једногласно - О Звезди ни да зуцну...!

Вучелић је изабран на предлог доскорашњег председника и некадашњег тренера КК Партизан Душка Вујошевића.

“Бићу достојанствен и нећу погнути главу, иако мач виси изнад. Одајем велико признање Вујошевићу, да кажем да је један од најбољих тренера у историји наше породице. Имаће увек своје место у Партизану, он је жива легенда", рекао је Вучелић.

Према његовим речима, против Партизана се води кампања.

"То је срамота и брука оних који то раде, али издржаћемо. У свом животу нисам видео то, у кампању се укључују разни свештеници и ђаволи који немају везе са православном црквом"

Он је оценио да такав статус нема највећи ривал Црвена звезда.

"Актуелни смо фудбалски шампиони у Србији, деценијама били у кошарци и то се окончало. Имамо проблеме, али слични не смеју да зуцну, поготово о нашем ривалу", поручио је Вучелић.

Вучелић је додао да је неопходно да сви клубови буду уједињени.

"Потребна нам је подршка, а не ’љубав’ као што раде бивши наши чланови који нас критукују. Убише нас легенде, сваки дан се јављају у новинама. То је насиље у породици, које се пријављује", заккјучио је Вучелић.

Нови потпредседници цу Ненад Голијанин и Андреа Арсовић, док ће још два потпредседника накнадно да буду изабрана.

У новом Управном одбору биће: Милош Вазура, Зоран Поповић, Војислав Недић, Ненад Голијанин, Мирослав Недић, Младјан Шилобад, Александар Шоштар, Велимир Марјановиц, Александар Благојевић, Борко Драшковић и Душко Јовановић.

На седници су присуствовала 93 члана из 21 клуба, што је било довољно за кворум.

Коментари / 0

Оставите коментар