Видео: Љајић опет смијенио тренера који га је тукао!

Болоња одлучила да смени тренера Делија Росија након новог пораза у првенству.

Фудбал 30.10.2015 | 14:40
Видео: Љајић опет смијенио тренера који га је тукао!

Пре три године Делио Роси је урадио нешто због чега ће жалити цео живот.

Заменио је Адема Љајића, овај му иронично одговорио аплаузом, а онда је италијански стручњак физички "насрнуо" на српског фудбалера. Покушао је да га удари песницом, пао у "канал" између клупе која је укопна и простора за тренере, а онда је због тог незапамћеног скандала и отпуштен из Фиорентине.

"Освета се сервира хладна", помислили су многи после тога, али нико није помислио да се "освета сервира хладна - два пута".

Адем Љајић је овог лета позајмљен Интеру, али је добио мало простора код тренера Манћинија, међутим, италијански стручњак се одлучио да му пружи шансу у ванредном колу италијанског првенства против Болоње. Баш ту екипу ове сезоне предводи тренер који је покушао да га пребије, а Љајић је био посебно инспирисан на тој утакмици.

Управо је његова асистенција донела једини гол Интеру, самим тим и победу, а Делија Росија испратила из Болоње.

Болоња је у среду објавила да је отпустила тренера Делија Росија због лоших резултата, пошто се после 10 одиграних утакмица налази се у зони испадања на табели Серије А са само шест бодова. Италијански медији преносе да клуб већ преговара са некадашњим тренером Парме Робертом Донадонијем.

Педесетпетогодишњи Роси преузео је екипу у мају и под његовим вођством изборен је повратак у елитну конкуренцију, међутим, изостали су жељени резултати.

Роси је други отпуштени тренер у Серији А ове сезоне, након што је дебитант Карпи прошлог месеца сменио Фабриција Касторија.

Коментари / 0

Оставите коментар