Video: Ljajić opet smijenio trenera koji ga je tukao!

Bolonja odlučila da smeni trenera Delija Rosija nakon novog poraza u prvenstvu.

Fudbal 30.10.2015 | 14:40
Video: Ljajić opet smijenio trenera koji ga je tukao!

Pre tri godine Delio Rosi je uradio nešto zbog čega će žaliti ceo život.

Zamenio je Adema Ljajića, ovaj mu ironično odgovorio aplauzom, a onda je italijanski stručnjak fizički "nasrnuo" na srpskog fudbalera. Pokušao je da ga udari pesnicom, pao u "kanal" između klupe koja je ukopna i prostora za trenere, a onda je zbog tog nezapamćenog skandala i otpušten iz Fiorentine.

"Osveta se servira hladna", pomislili su mnogi posle toga, ali niko nije pomislio da se "osveta servira hladna - dva puta".

Adem Ljajić je ovog leta pozajmljen Interu, ali je dobio malo prostora kod trenera Manćinija, međutim, italijanski stručnjak se odlučio da mu pruži šansu u vanrednom kolu italijanskog prvenstva protiv Bolonje. Baš tu ekipu ove sezone predvodi trener koji je pokušao da ga prebije, a Ljajić je bio posebno inspirisan na toj utakmici.

Upravo je njegova asistencija donela jedini gol Interu, samim tim i pobedu, a Delija Rosija ispratila iz Bolonje.

Bolonja je u sredu objavila da je otpustila trenera Delija Rosija zbog loših rezultata, pošto se posle 10 odigranih utakmica nalazi se u zoni ispadanja na tabeli Serije A sa samo šest bodova. Italijanski mediji prenose da klub već pregovara sa nekadašnjim trenerom Parme Robertom Donadonijem.

Pedesetpetogodišnji Rosi preuzeo je ekipu u maju i pod njegovim vođstvom izboren je povratak u elitnu konkurenciju, međutim, izostali su željeni rezultati.

Rosi je drugi otpušteni trener u Seriji A ove sezone, nakon što je debitant Karpi prošlog meseca smenio Fabricija Kastorija.

Komentari / 0

Ostavite komentar