Данас сунчано и топло, температура до 21

Данас се у БиХ очекује топло и суво вријеме. Ујутро свјеже, на висоровнима хладно, у нижим предјелима на сјеверу и западу и око ријека магла или повећана ниска облачност кој ће се задржавати и током пријеподнева.

Босна и Херцеговина 27.10.2015 | 09:50
Данас сунчано и топло, температура до 21

Током дана пријатно топло и претежно сунчано вријеме уз малу облачност. Ветар слаб и промјенљив, поподне у сјеверним крајевима источни и сјевероисточни. Највиша дневна температура од 13°ц до 18°ц, на југу до 21°ц, у вишим крајевима и мјестима са дужим задржавањем магле до 10°ц.

Сриједа- У Босни и Херцеговини сунчано уз малу до умјерену наоблаку. У Босни по котлинама са маглом која може бити дуготрајна. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 2 и 6 °Ц, на југу земље од 8 до 12 °Ц. Највиша дневна температура зрака између 14 и 20 °Ц.

Четвртак- У Босни и Херцеговини наоблачење са запада. Киша се очекује у Крајини и западним подручјима Босне, локално и у централним подручјима. Падавине нису обилне. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера, послије подне у скретању на сјевер. Најнижа јутарња температура зрака већином између 4 и 8 °Ц, на југу и сјеверозападу земље од 8 до 13 °Ц. Највиша дневна температура зрака између 12 и 17 °Ц, на југу земље до 19 °Ц.

(НН)

Коментари / 0

Оставите коментар