Путин разоткрио намјере Запада

Руски предсједник зна како да савршено „одигра на дипломатске карте“ и „никада не гријеши“, каже експерт Прес ТВ-а. Владимир Путин је интелигентно разоткрио лажи Запада о иранском нуклеарном програму и лажни рат против ИД.

Свијет 26.10.2015 | 12:40
Путин разоткрио намјере Запада

Џим Дин, уредник „Ветерана данас“, каже да ће се сада сви ујединити око руског лидера, с обзиром на то су да његов рејтинг и популарност достигли нови рекорд. Можда ће сада Путин постати најпопуларнији свјетски лидер у последњих 50 година.

„Управо смо прошли кроз разговоре о нуклеарном програму Ирана, након више од десет година лажи о тајном нуклеарном програму које су сада разоткривене, али медији не пишу пуно о томе. То је један од сјајних резултата преговора. На крају крајева, ни САД ни Израел нису успјели да обезбједе доказе који би оправдали њихове тврдње да Иран посједује нуклеарни програм“, рекао је Дин за Прес ТВ.

Експерт наводи да је „сваки таксиста на планети, па чак и у некој забити у земљи Трећег свијета, свјестан игре коју игра Запад о лажним терористичким покретима који су неопходни како би се створила пријетња. А онда, због наводно безбједносних разлога, САД организује државне ударе са циљем да сруше пријатељску владу“.

Али, сада су ти планови разоткривени, јер када је Путин говорио о својим циљевима у Сирији, понудио је да сарађује са Западом и рекао да је добродошао свако ко жели да се придружи напорима Русије у борби против ИД. Експерт истиче да су сви одбили сарадњу са Путином, осим споразума о координацији ваздушних напада.

„Како руска кампања постаје успешнија, видимо да НАТО, Турска — све земље које спонзоришу тероризам, нису срећне због тога. Путин је успео да пажњу људи усмери на њих и сада сви знају ко се служи тероризмом да би свргавао режиме и ко је у ствари права претња“.

Дин наводи да очекује уједињење око Путина.

„Његов рејтинг у Русији достигао је 90 одсто, а у свету може достићи и 95 одсто. За сада је он најпопуларнији свјетски политичар, а могао би чак да постане и најпопуларнији лидер на свијету у последњих 50 година“.

НН

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

цар царева

26.10.2015 11:43

То царе,поведи свијет спасењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.10.2015 12:47

Глупост циста

Name

зито

26.10.2015 11:58

Паметни су ово већ одавно знали , не знам само , шта ћемо са будалама ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

26.10.2015 12:01

Ово је Рус од Царске Русије Православац на кога би се требале угледати србске јајаре и комуњаре и тако несто урадити за своју Отадзбину, Крст Цасни и Слободу Златну за сада су то само лепе реци и празне мисаоне именице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

26.10.2015 12:52

Ста да ураде у рат можда поново..јеси Бена

Name

боки

27.10.2015 11:03

Па ако је тако ајмо лагано оптужнице па у Хаг.....да их још лаганије ослободи.

ОДГОВОРИТЕ