САД осудиле руски дочек за Асада

Бела кућа је осудила Русију због третмана са "црвеним тепихом" који је приређен сиријском председнику Башару ел Асаду који је допутовао у ретку посету Москви да би се састао са председником Владимиром Путином, јавља "Ројтерс".

Свијет 21.10.2015 | 22:50
САД осудиле руски дочек за Асада

Добродошлица са црвеним тепихом Асаду, који је употребио хемијско оружје против властитог народа, не слаже се са декларисаним руским циљем о политичкој транзицији у Сирији, рекао је новинарима портпарол Беле куће Ерик Шулц.

Сиријски председник стигао је синоћ у изненадну посету Москви, где је данас са руским домаћином Путином у четири ока разговарао о борби против терористичких група у Сирији, наставку руских ваздушних удара у тој земљи и различитим аспектима билатералних односа.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Гаврило Принцип

22.10.2015 03:33

Америкењцима непаше па ко њих уопште пита?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симе

22.10.2015 08:52

ХАХАХАХАХАХА, цуј црвени тепих, па која боја има одговара хахахахха!

Name

Мд

22.10.2015 08:55

Фасисти који су убили висе свијета него нацисти несто паметују,њима би висе одговарало да је Путин примио ал Багдадија,посто је њихов цовјек као и сви остали терористи поцев од Тација,Орица па да остале братије

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

22.10.2015 13:26

Када си толико "упућен" а видим да су ти Руси кост у грлу требао си се питати колико су амерчки пси рата убили људи, извињавам се становништва? Почни од 20 милиона Индијанаца и Хиросиме и Нагасакија. Не мораш даље рачунати јер мислим да ни ово не можеш. Мање вјеруј шта ти други причају. Такве као ти у најблажем облику описују као наивне да не поњем теже изразе...