SAD osudile ruski doček za Asada

Bela kuća je osudila Rusiju zbog tretmana sa "crvenim tepihom" koji je priređen sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu koji je doputovao u retku posetu Moskvi da bi se sastao sa predsednikom Vladimirom Putinom, javlja "Rojters".

Svijet 21.10.2015 | 22:50
SAD osudile ruski doček za Asada

Dobrodošlica sa crvenim tepihom Asadu, koji je upotrebio hemijsko oružje protiv vlastitog naroda, ne slaže se sa deklarisanim ruskim ciljem o političkoj tranziciji u Siriji, rekao je novinarima portparol Bele kuće Erik Šulc.

Sirijski predsednik stigao je sinoć u iznenadnu posetu Moskvi, gde je danas sa ruskim domaćinom Putinom u četiri oka razgovarao o borbi protiv terorističkih grupa u Siriji, nastavku ruskih vazdušnih udara u toj zemlji i različitim aspektima bilateralnih odnosa.

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Gavrilo Princip

22.10.2015 03:33

Amerikenjcima nepaše pa ko njih uopšte pita?

ODGOVORITE
Name

Sime

22.10.2015 08:52

HAHAHAHAHAHA, cuj crveni tepih, pa koja boja ima odgovara hahahahha!

Name

Md

22.10.2015 08:55

Fasisti koji su ubili vise svijeta nego nacisti nesto pametuju,njima bi vise odgovaralo da je Putin primio al Bagdadija,posto je njihov covjek kao i svi ostali teroristi pocev od Tacija,Orica pa da ostale bratije

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

22.10.2015 13:26

Kada si toliko "upućen" a vidim da su ti Rusi kost u grlu trebao si se pitati koliko su amerčki psi rata ubili ljudi, izvinjavam se stanovništva? Počni od 20 miliona Indijanaca i Hirosime i Nagasakija. Ne moraš dalje računati jer mislim da ni ovo ne možeš. Manje vjeruj šta ti drugi pričaju. Takve kao ti u najblažem obliku opisuju kao naivne da ne ponjem teže izraze...