Ђорђевић: Свађа Томића и мене је ''надувана''!

Тренер Панатинаикоса причао о наводном сукобу са стручним штабом Олимпијакоса. "То је Сферопулосу добро дошло да се избегну питања о поразу", објаснио селектор Србије.

Кошарка 21.10.2015 | 18:00
Ђорђевић: Свађа Томића и мене је ''надувана''!

Кошаркашки меч вечитих ривала Панатинаикоса и Олимпијакоса уобичајено је пратила велика тензија.

ПАО, предвођен са клупе Сашом Ђорђевићем, победио је клуб из Пиреја, други пут у две недеље, а након меча у Атини тренер гостију Јанис Сферопулос одбио је да на конференцији за медије седне поред селектора Србије.

Он је образложио да не жели да седи поред оних који му псују сараднике.

Саша Ђорђевић је у разговору за "Спорт" објаснио да се јесте споречкао мало са Миланом Томићем, помоћним тренером Олимпијакоса, што је уобичајена ствар на мечевима љутих ривала, али да је цела прича исценирана и предимензионирана.

"Разумем њихову тензију, јер су други пут у 15 дана изгубили од нас. Али не дозвољавам да Сферопулос на такав начин увлачи у свађу Томића и мене. Чиста манипулација, јер је је лакше избећи питања о поразу тако што ће у први план да стави као неку моју свађу са Томићем. Па, колико пута се такве ствари дешавају, али то остаје у свлачионици. Али, не, Сферопулосу је то добро дошло да се све 'надува'", објаснио је Ђорђевић.

Он је још једном покушао са "спусти лопту".

"Људи моји, ништа се није десило што је вредно помена, али је безболније да се прича о утакмици једноставно прескочи", додао је тренер Панатинаикоса.

Коментари / 0

Оставите коментар