Đorđević: Svađa Tomića i mene je ''naduvana''!

Trener Panatinaikosa pričao o navodnom sukobu sa stručnim štabom Olimpijakosa. "To je Sferopulosu dobro došlo da se izbegnu pitanja o porazu", objasnio selektor Srbije.

Košarka 21.10.2015 | 18:00
Đorđević: Svađa Tomića i mene je ''naduvana''!

Košarkaški meč večitih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa uobičajeno je pratila velika tenzija.

PAO, predvođen sa klupe Sašom Đorđevićem, pobedio je klub iz Pireja, drugi put u dve nedelje, a nakon meča u Atini trener gostiju Janis Sferopulos odbio je da na konferenciji za medije sedne pored selektora Srbije.

On je obrazložio da ne želi da sedi pored onih koji mu psuju saradnike.

Saša Đorđević je u razgovoru za "Sport" objasnio da se jeste sporečkao malo sa Milanom Tomićem, pomoćnim trenerom Olimpijakosa, što je uobičajena stvar na mečevima ljutih rivala, ali da je cela priča iscenirana i predimenzionirana.

"Razumem njihovu tenziju, jer su drugi put u 15 dana izgubili od nas. Ali ne dozvoljavam da Sferopulos na takav način uvlači u svađu Tomića i mene. Čista manipulacija, jer je je lakše izbeći pitanja o porazu tako što će u prvi plan da stavi kao neku moju svađu sa Tomićem. Pa, koliko puta se takve stvari dešavaju, ali to ostaje u svlačionici. Ali, ne, Sferopulosu je to dobro došlo da se sve 'naduva'", objasnio je Đorđević.

On je još jednom pokušao sa "spusti loptu".

"Ljudi moji, ništa se nije desilo što je vredno pomena, ali je bezbolnije da se priča o utakmici jednostavno preskoči", dodao je trener Panatinaikosa.

Komentari / 0

Ostavite komentar