Хитлер предсједнички кандидат на Филипинима

Интергалактички свемирски амбасадор, Луцифер и Хитлер само су неки од досадашњих 76 кандидата на предсједничким изборима на Филипинима што их, вјероватно, чини једним од најбизарнијих у историји човјечанства.

Свијет 17.10.2015 | 09:46
Хитлер предсједнички кандидат на Филипинима

Ален Кереон се током кандидатуре у Манили појавио у мајици на којој је имао натпис "интергалактички свемирски амбасадор". На питање новинара шта тај натпис, уствари, значи објаснио је:

"Ванземаљци су ме мотивисали да се кандидујем за предсједника".

Његов потенцијалних ривал, Ромео Џон Игониа, рекао је медијима да би радије да га ословљавају са "арханђел Луцифер" него да га зову по правом имену.

"Добио сам наређење од господара да се кандидујем. Он станује у мом срцу".

Ипак, локалним медијима најзанимљивији је био возач Хосе Лари Макинана. 41-годишњак је направио прави шоу појавивши се у Вијећници, у Манили, у бијелој кошуљи на којој је била пришивена свастика, иначе симбол нацистичке Њемачке.

Макинана је сав усхићен устврдио да је "нациста Далеког истока" и да је он, нови Хитлер.

Након што се похвалио одобреном кандидатуром поручио је присутнима да ће бранити Филипине од свих нападача.

"Када би стари Хитлер видио ко је нови Хитлер вјероватно би се окренуо у гробу", један је од коментара на кандидатуру Хосеа Ларија Макинане.

Како год, предсједнички избори на Филипинима заказани су за 9. мај 2016.

Извор: Н1

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Соколац

17.10.2015 06:19

Ово нешта ко и код нас само што њих Бог кажњава природним катастрофама а не знам што још наше олоше трпи . Можда их чува за ону најгору ДАБОГДА ИМАО ПА НЕМАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

лкјл

17.10.2015 09:34

Лудо једна и нас је казнио поплавама!

Name

Михаило Микић

17.10.2015 10:27

Е вала брате СРБине из твојих уста у Божије уши. То ће и да буде ако Бога Има? А знамо да га има! Чим се власт промјени!