Hitler predsjednički kandidat na Filipinima

Intergalaktički svemirski ambasador, Lucifer i Hitler samo su neki od dosadašnjih 76 kandidata na predsjedničkim izborima na Filipinima što ih, vjerovatno, čini jednim od najbizarnijih u istoriji čovječanstva.

Svijet 17.10.2015 | 09:46
Hitler predsjednički kandidat na Filipinima

Alen Kereon se tokom kandidature u Manili pojavio u majici na kojoj je imao natpis "intergalaktički svemirski ambasador". Na pitanje novinara šta taj natpis, ustvari, znači objasnio je:

"Vanzemaljci su me motivisali da se kandidujem za predsjednika".

Njegov potencijalnih rival, Romeo Džon Igonia, rekao je medijima da bi radije da ga oslovljavaju sa "arhanđel Lucifer" nego da ga zovu po pravom imenu.

"Dobio sam naređenje od gospodara da se kandidujem. On stanuje u mom srcu".

Ipak, lokalnim medijima najzanimljiviji je bio vozač Hose Lari Makinana. 41-godišnjak je napravio pravi šou pojavivši se u Vijećnici, u Manili, u bijeloj košulji na kojoj je bila prišivena svastika, inače simbol nacističke Njemačke.

Makinana je sav ushićen ustvrdio da je "nacista Dalekog istoka" i da je on, novi Hitler.

Nakon što se pohvalio odobrenom kandidaturom poručio je prisutnima da će braniti Filipine od svih napadača.

"Kada bi stari Hitler vidio ko je novi Hitler vjerovatno bi se okrenuo u grobu", jedan je od komentara na kandidaturu Hosea Larija Makinane.

Kako god, predsjednički izbori na Filipinima zakazani su za 9. maj 2016.

Izvor: N1

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sokolac

17.10.2015 06:19

Ovo nešta ko i kod nas samo što njih Bog kažnjava prirodnim katastrofama a ne znam što još naše ološe trpi . Možda ih čuva za onu najgoru DABOGDA IMAO PA NEMAO

ODGOVORITE
Name

lkjl

17.10.2015 09:34

Ludo jedna i nas je kaznio poplavama!

Name

Михаило Микић

17.10.2015 10:27

Е вала брате СРБине из твојих уста у Божије уши. То ће и да буде ако Бога Има? А знамо да га има! Чим се власт промјени!