Кристијана оставља жена, плакао кад је чуо

Кристијан Голубовић због ријалитија и свог односа са Јеленом Милошевић остаје без жене!

Србија 16.10.2015 | 13:26
Кристијана оставља жена, плакао кад је чуо

Наиме, Станија Добројевић се повјерила Јасмини Меденици и открила да Кристијан вјерује да ће га жена оставити када буде изашао из ријалитија.

Голубовић је старлети признао да мисли да постоји могућност да не види више и малену ћерку, као и да је скрхкан због тога. Фармер је од супруге добио писмо, због ког је плакао.

- Видиш да му се жена искључила, ко зна да ли ће и видјети дијете. Ја сам му пријатељ. То што му се објесим на раме то ништа не значи. Балеринка му је емотивна подршка. Зато немој да му замјераш што ју је ставио синоћ у кревет. Иако је јак, он је емотиван. Можда је он изгубио жену због балеринке. Ја мислим да је он искрен, али она не.

Синоћ је рекао да мисли да више нема жену", рекла је Станија.

Меденица је додала да је Кристијан онда требало да се другачије постави.

А не да вара жену баш толико јавно па да сви то морамо да гледамо...

(пулсонлине.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Серафим

16.10.2015 12:34

Кристијан се занео и поцео да размисља са две главе горњом и доњом а то за оца и муза није здраво, он се заноси а годи му да се неко око њега као некад свија, да му титра и ласка, он је био и остао мангуп, а данас је надувани цуран, који у кокосињцу-фарми као петао гази кокоске, које титрају јаја, мислеци да је народ испред малих екрана и његова супруга наиван, или слеп. Кристјан је довољно створио, тако кад се и ако се његова зена разведе, мозе да надје каквог хоце момка или цовека а за то да зртвује своју слободу или да зиви у сигурној куци до краја зивота.За разлику од ње Кристјан као сто видимо мозе да ухвати коју год хоце рибу у свако в реме на сваком месту. Његов авантуристицки дух је симпатицан али није њему 20 година, као зрео цовек не сме дозволити да му сперма удари у мозак па да се медју недо.-ебаним сперм-.сама понаса као сеик или паса у харему. Много тога је весто сакријо али није могао уз неку цасицу и тренутак слабости то јесте опустања и не пазње да сакрије своје оци, срце и емоције! нити је обуздао своје руке које немају мира то све говори да је када је у друству на сплаву или забви био мускарац кога су зене искорисцавале.То саптање на ухо је орални секс додириван је уснама лица је сексуални нагон све то јос сладје кад се не мозе или не сме заб рањено воце има своју цар али и последице. Не казе се дзаба немој па се не бој. Б ОГ КАЗЕ: НЕМОЈ ДА НИКОМЕ РАДИС ОНО СТО НЕ БИ ВОЛЕО ДА НЕКО ТЕБИ РАДИ. СТА БИ ОН ДА СЕ ЊЕГОВА СУПРУГА ТАКО У НЕКОМ РЕАЛИТИЈУ ПОНАСАЛА? Олаксавајуца околност за Кристјана је у томе сто је његова супруга знала ко је и ста је он био? према томе мора да зазмури на једно око ако хоце са таким цовеком да зивии сацува брак јер је брак највеца светиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спартак

16.10.2015 13:01

За љубицицу реце поменути све оне дудлају цитаву ноц посебно Станија ! Могао је бар сацекати јер њему би дзабака било.Овако јбг...А мозда није он тако добар пијевац цим га зена оставља за готово ниста....Има она себи резерву, док је он у апсу њој је риалити сваки дан !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

16.10.2015 14:00

Писес глупости, ти би остао са зеном која те вара на оциглед свих. Волим Крилета ал га не правдам, није му то требало.

Name

Зеус

16.10.2015 15:00

Од доњу нема јер су му је одгризли,сваки дан је фрустриран јер немозе да ....

ОДГОВОРИТЕ