Kristijana ostavlja žena, plakao kad je čuo

Kristijan Golubović zbog rijalitija i svog odnosa sa Jelenom Milošević ostaje bez žene!

Srbija 16.10.2015 | 13:26
Kristijana ostavlja žena, plakao kad je čuo

Naime, Stanija Dobrojević se povjerila Jasmini Medenici i otkrila da Kristijan vjeruje da će ga žena ostaviti kada bude izašao iz rijalitija.

Golubović je starleti priznao da misli da postoji mogućnost da ne vidi više i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge dobio pismo, zbog kog je plakao.

- Vidiš da mu se žena isključila, ko zna da li će i vidjeti dijete. Ja sam mu prijatelj. To što mu se objesim na rame to ništa ne znači. Balerinka mu je emotivna podrška. Zato nemoj da mu zamjeraš što ju je stavio sinoć u krevet. Iako je jak, on je emotivan. Možda je on izgubio ženu zbog balerinke. Ja mislim da je on iskren, ali ona ne.

Sinoć je rekao da misli da više nema ženu", rekla je Stanija.

Medenica je dodala da je Kristijan onda trebalo da se drugačije postavi.

A ne da vara ženu baš toliko javno pa da svi to moramo da gledamo...

(pulsonline.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Serafim

16.10.2015 12:34

Kristijan se zaneo i poceo da razmislja sa dve glave gornjom i donjom a to za oca i muza nije zdravo, on se zanosi a godi mu da se neko oko njega kao nekad svija, da mu titra i laska, on je bio i ostao mangup, a danas je naduvani curan, koji u kokosinjcu-farmi kao petao gazi kokoske, koje titraju jaja, misleci da je narod ispred malih ekrana i njegova supruga naivan, ili slep. Kristjan je dovoljno stvorio, tako kad se i ako se njegova zena razvede, moze da nadje kakvog hoce momka ili coveka a za to da zrtvuje svoju slobodu ili da zivi u sigurnoj kuci do kraja zivota.Za razliku od nje Kristjan kao sto vidimo moze da uhvati koju god hoce ribu u svako v reme na svakom mestu. Njegov avanturisticki duh je simpatican ali nije njemu 20 godina, kao zreo covek ne sme dozvoliti da mu sperma udari u mozak pa da se medju nedo.-ebanim sperm-.sama ponasa kao seik ili pasa u haremu. Mnogo toga je vesto sakrijo ali nije mogao uz neku casicu i trenutak slabosti to jeste opustanja i ne paznje da sakrije svoje oci, srce i emocije! niti je obuzdao svoje ruke koje nemaju mira to sve govori da je kada je u drustvu na splavu ili zabvi bio muskarac koga su zene iskoriscavale.To saptanje na uho je oralni seks dodirivan je usnama lica je seksualni nagon sve to jos sladje kad se ne moze ili ne sme zab ranjeno voce ima svoju car ali i posledice. Ne kaze se dzaba nemoj pa se ne boj. B OG KAZE: NEMOJ DA NIKOME RADIS ONO STO NE BI VOLEO DA NEKO TEBI RADI. STA BI ON DA SE NJEGOVA SUPRUGA TAKO U NEKOM REALITIJU PONASALA? Olaksavajuca okolnost za Kristjana je u tome sto je njegova supruga znala ko je i sta je on bio? prema tome mora da zazmuri na jedno oko ako hoce sa takim covekom da zivii sacuva brak jer je brak najveca svetinja.

ODGOVORITE
Name

spartak

16.10.2015 13:01

Za ljubicicu rece pomenuti sve one dudlaju citavu noc posebno Stanija ! Mogao je bar sacekati jer njemu bi dzabaka bilo.Ovako jbg...A mozda nije on tako dobar pijevac cim ga zena ostavlja za gotovo nista....Ima ona sebi rezervu, dok je on u apsu njoj je rialiti svaki dan !!!

ODGOVORITE
Name

H

16.10.2015 14:00

Pises gluposti, ti bi ostao sa zenom koja te vara na ocigled svih. Volim Krileta al ga ne pravdam, nije mu to trebalo.

Name

Zeus

16.10.2015 15:00

Od donju nema jer su mu je odgrizli,svaki dan je frustriran jer nemoze da ....

ODGOVORITE