"Била сам с твојим мужем оне ноћи када си му рађала сина"

Адел и Ребека су жене које су прошле кроз пакао сазнања да су их мужеви варали док су биле у другом стању. "Дејли мејл" је недавно пренео њихове потресне исповести.

Свијет 14.10.2015 | 07:35
"Била сам с твојим мужем оне ноћи када си му рађала сина"

Мој мобилни телефон је зазвонио. Јавила сам се брзо, у страху да бука не пробуди мог сина старог шест недеља. Али, ускоро ћу сазнати да је бебин плач мој најмањи проблем. Зачула сам смирени женски глас који ми је саопштио:

- Ја сам у вези са твојим мужем последња три месеца. Били смо заједно оне ноћи када си му родиа сина – рекла је жена.

Затим је рекла да проверим његов банковни рачун, ако јој не верујем. Утврдила сам да је подигао 1.000 фунти пре два месеца, док сам још била трудна. Те паре су му биле потребне за депозит за стан који је изнајмио како би имао сигурно "гнездо" са својом љубавницом.

То би био велики ударац за сваку жену, а да не помињем да сам била препуна хормона, неиспавана и рањива, јер сам се практично тек породила.

Ово је једна од исповести које су за британски Дејли Мејл испричале жене које су доживеле ноћну мору, сазнавши да их је супруг варао док су биле у другом стању. Адел (39), која се исповедила за британски часопис је одмах позвала супруга Пола (40), и наредила му да дође кући, како би проверила тврдње његове љубавнице.

- Дотрчао је кући, јер се уплашио да нешто није у реду са мном или са бебом. Када сам му рекла ко ме је позвао, одмах је негирао прељубу. Насмејао ми се у лице и рекао: "То си начисто полудела. Можда си у постпорођајној депресији!" Рекла сам му да имам њен број телефона и упитала га да ли волео да је позовем и ставим је на спикерфон? - рекла је Адел.

Пол је после тога признао све. То је била жена коју је упознао када је изашао са пријатељима. Осећала сам се као стаклена статуа коју је неко из све снаге ударио о под, па сам се распрсла и 1.000 парчића. Он је био једини човек којег сам икада волела. Као и Кејна, који сада има осам година. Имамо још двоје деце, сина старог 19 година и ћерку од 13 година. Мој живот, вера у мушкарце, и будућност породице никада неће бити иста.

- Пол ме је оптужио да сам се физички запустила и кривио је мене што ме је преварио. Била сам добро грађена и то што сам се угојила после треће трудноће ми је тешко падало. Жене које су и даље биле привлачне су ме гледале с висине и то ми је сметало. Он је то знао – исповедила се Адел.

Избацила је Пола из куће одмах после открића преваре, 2006. године. Он се преселио код своје љубавнице. Њихова веза је пукла после два месеца. Годину дана касније, Пол се вратио кући на коленима и молио је Адел да га опет прими. Она је пристала.

- Али, веза коју смо имали више није била иста. Коначно и заувек смо се развели 2013. године. Није требало да му опростим. И себе и децу бих поштедела пуно бола.

Сличну ситуацију имала је и Ребека Троч (49), из Ворчестера, која је тај пакао морала да прође два пута! Ово је њена прича:

- Била сам на турнеји по Европи, радила сам као плесачица. Затруднела сам и добила ћерку Клои, која сада има 20 година. Мој муж Марк, сада 52, је имао аферу са плесачицом која ме је мењала док сам била на породиљском одсуству. Приметила сам нешто чудно када сам приметила да он сувише често добија позиве од ње. Оптужила сам га да ме вара и он је признао. Била сам толико повређена и рекла сам му да оде. Он је отпутовао, али се повремено враћао да види ћерку – испричала је Ребека.

Учинила је све да заборави на ужасну прељубу, јер је као дете пуно патила што су јој се родитељи развели. Зато је одлучила да опрости Марку и после неког времена су опет били заједно.

- Када је Клои напунила пет година, поново са затруднела. Веровала сам да коначно могу да заборавим његову прељубу. Добили смо сина Дарсија, преселили смо се у Белгију и тамо смо отворили кафић. Једног дана сам добила позив од жене чији глас нисам познавала. Упитала ме је: "Да ли је Марк срећан са своје четворо деце? Испоставило се да је са том женом добио близанце у јулу 2000. године! То је десило осам месеци после рођења нашег сина Дарсија. Рекао је ми да деца сигурно нису његова, али да ме јесте преварио с њом. Била сам уништена, али сам опет одлучила да му опростим - рекла је Ребека.

После свих ужаса и понижења, Ребека је одлучила да се разведе од Марка тек 11 година касније. Касније је сазнала да ју је он све време лагао у вези са близанцима: после развода, преселио се код жене са којом је преварио и заједно су живели са њиховом децом.

Према истраживањима, чак 10 одсто мушкараца превари своје супруге у току трудноће. Неки психолози објашњавају то страхом од доласка бебе које ће заменити њихово место и ослабити позицију у породици. Мушкарци се правдају тиме да су прељубе биле начин да побегну од великог стреса који доноси улога оца и главе породице. Међу њима има и оних који кажу да су их промене на женином телу, због трудноће, отерале у наручје друге жене.

Извор: Србија данас

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

14.10.2015 06:25

Ово је масовна појава,назалост такви смо,варамо из задовољства,али доста да се другом поквари породицан мир!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

14.10.2015 08:39

Па нису то лопови и није човјек ако не кариџа, испаде из кондиције, па ће и њој слаб бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

14.10.2015 08:54

Ајде Марко не к...ај висе свега ти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хвата ме нервоза

14.10.2015 09:09

Јој, дајте нешто слатко да мазнем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зито

14.10.2015 09:47

Жене су богиње које своју љубав у оваквим случајевима прелију на дјецу . Онда невољени мушкарци ландарају около , мислећи да је љубав у " органу " , док они схвате шта су урадили - остану без свега .

ОДГОВОРИТЕ