"Bila sam s tvojim mužem one noći kada si mu rađala sina"

Adel i Rebeka su žene koje su prošle kroz pakao saznanja da su ih muževi varali dok su bile u drugom stanju. "Dejli mejl" je nedavno preneo njihove potresne ispovesti.

Svijet 14.10.2015 | 07:35
"Bila sam s tvojim mužem one noći kada si mu rađala sina"

Moj mobilni telefon je zazvonio. Javila sam se brzo, u strahu da buka ne probudi mog sina starog šest nedelja. Ali, uskoro ću saznati da je bebin plač moj najmanji problem. Začula sam smireni ženski glas koji mi je saopštio:

- Ja sam u vezi sa tvojim mužem poslednja tri meseca. Bili smo zajedno one noći kada si mu rodia sina – rekla je žena.

Zatim je rekla da proverim njegov bankovni račun, ako joj ne verujem. Utvrdila sam da je podigao 1.000 funti pre dva meseca, dok sam još bila trudna. Te pare su mu bile potrebne za depozit za stan koji je iznajmio kako bi imao sigurno "gnezdo" sa svojom ljubavnicom.

To bi bio veliki udarac za svaku ženu, a da ne pominjem da sam bila prepuna hormona, neispavana i ranjiva, jer sam se praktično tek porodila.

Ovo je jedna od ispovesti koje su za britanski Dejli Mejl ispričale žene koje su doživele noćnu moru, saznavši da ih je suprug varao dok su bile u drugom stanju. Adel (39), koja se ispovedila za britanski časopis je odmah pozvala supruga Pola (40), i naredila mu da dođe kući, kako bi proverila tvrdnje njegove ljubavnice.

- Dotrčao je kući, jer se uplašio da nešto nije u redu sa mnom ili sa bebom. Kada sam mu rekla ko me je pozvao, odmah je negirao preljubu. Nasmejao mi se u lice i rekao: "To si načisto poludela. Možda si u postporođajnoj depresiji!" Rekla sam mu da imam njen broj telefona i upitala ga da li voleo da je pozovem i stavim je na spikerfon? - rekla je Adel.

Pol je posle toga priznao sve. To je bila žena koju je upoznao kada je izašao sa prijateljima. Osećala sam se kao staklena statua koju je neko iz sve snage udario o pod, pa sam se rasprsla i 1.000 parčića. On je bio jedini čovek kojeg sam ikada volela. Kao i Kejna, koji sada ima osam godina. Imamo još dvoje dece, sina starog 19 godina i ćerku od 13 godina. Moj život, vera u muškarce, i budućnost porodice nikada neće biti ista.

- Pol me je optužio da sam se fizički zapustila i krivio je mene što me je prevario. Bila sam dobro građena i to što sam se ugojila posle treće trudnoće mi je teško padalo. Žene koje su i dalje bile privlačne su me gledale s visine i to mi je smetalo. On je to znao – ispovedila se Adel.

Izbacila je Pola iz kuće odmah posle otkrića prevare, 2006. godine. On se preselio kod svoje ljubavnice. Njihova veza je pukla posle dva meseca. Godinu dana kasnije, Pol se vratio kući na kolenima i molio je Adel da ga opet primi. Ona je pristala.

- Ali, veza koju smo imali više nije bila ista. Konačno i zauvek smo se razveli 2013. godine. Nije trebalo da mu oprostim. I sebe i decu bih poštedela puno bola.

Sličnu situaciju imala je i Rebeka Troč (49), iz Vorčestera, koja je taj pakao morala da prođe dva puta! Ovo je njena priča:

- Bila sam na turneji po Evropi, radila sam kao plesačica. Zatrudnela sam i dobila ćerku Kloi, koja sada ima 20 godina. Moj muž Mark, sada 52, je imao aferu sa plesačicom koja me je menjala dok sam bila na porodiljskom odsustvu. Primetila sam nešto čudno kada sam primetila da on suviše često dobija pozive od nje. Optužila sam ga da me vara i on je priznao. Bila sam toliko povređena i rekla sam mu da ode. On je otputovao, ali se povremeno vraćao da vidi ćerku – ispričala je Rebeka.

Učinila je sve da zaboravi na užasnu preljubu, jer je kao dete puno patila što su joj se roditelji razveli. Zato je odlučila da oprosti Marku i posle nekog vremena su opet bili zajedno.

- Kada je Kloi napunila pet godina, ponovo sa zatrudnela. Verovala sam da konačno mogu da zaboravim njegovu preljubu. Dobili smo sina Darsija, preselili smo se u Belgiju i tamo smo otvorili kafić. Jednog dana sam dobila poziv od žene čiji glas nisam poznavala. Upitala me je: "Da li je Mark srećan sa svoje četvoro dece? Ispostavilo se da je sa tom ženom dobio blizance u julu 2000. godine! To je desilo osam meseci posle rođenja našeg sina Darsija. Rekao je mi da deca sigurno nisu njegova, ali da me jeste prevario s njom. Bila sam uništena, ali sam opet odlučila da mu oprostim - rekla je Rebeka.

Posle svih užasa i poniženja, Rebeka je odlučila da se razvede od Marka tek 11 godina kasnije. Kasnije je saznala da ju je on sve vreme lagao u vezi sa blizancima: posle razvoda, preselio se kod žene sa kojom je prevario i zajedno su živeli sa njihovom decom.

Prema istraživanjima, čak 10 odsto muškaraca prevari svoje supruge u toku trudnoće. Neki psiholozi objašnjavaju to strahom od dolaska bebe koje će zameniti njihovo mesto i oslabiti poziciju u porodici. Muškarci se pravdaju time da su preljube bile način da pobegnu od velikog stresa koji donosi uloga oca i glave porodice. Među njima ima i onih koji kažu da su ih promene na ženinom telu, zbog trudnoće, oterale u naručje druge žene.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

14.10.2015 06:25

Ovo je masovna pojava,nazalost takvi smo,varamo iz zadovoljstva,ali dosta da se drugom pokvari porodican mir!?

ODGOVORITE
Name

Crni

14.10.2015 08:39

Pa nisu to lopovi i nije čovjek ako ne karidža, ispade iz kondicije, pa će i njoj slab biti.

ODGOVORITE
Name

mm

14.10.2015 08:54

Ajde Marko ne k...aj vise svega ti...

ODGOVORITE
Name

hvata me nervoza

14.10.2015 09:09

Joj, dajte nešto slatko da maznem.

ODGOVORITE
Name

zito

14.10.2015 09:47

Žene su boginje koje svoju ljubav u ovakvim slučajevima preliju na djecu . Onda nevoljeni muškarci landaraju okolo , misleći da je ljubav u " organu " , dok oni shvate šta su uradili - ostanu bez svega .

ODGOVORITE