Реми Партизана, порази Звезде, Радничког и Воше!

Ватерполисти Партизана одиграли су нерешено у гостима са екипом Младости у гостима у терћем колу регионалне Тргилав лиге.

Остали спортови 10.10.2015 | 12:20
Реми Партизана, порази Звезде, Радничког и Воше!

Остали српски представници доживели су поразе, Звезда убедљиво од Приморја 16:3, Војводина од Југа 174:3, а Раднички од Јадрана 10:7.

У преосталом мечу Морнар је био бољи од Поска 15:9

Партизан је после две победе забележио реми и то на гостовању у Загребу. Младост је овим резултатом уписао прве бод.

Партизан је испустио три гола разлике (4:1), домаћи су преокренули на 8:6, али су црно-бели у финишу стигли до нерешеног резултата. У тиму Владимира Вујасиновћа истакао се Гаврић Суботић са четири гола, са три га је пратио Драшко Гогов, а по један су постигли Драшпвић и Радојевић. Код домаћих су по два гола постигли Букић, Дашић и Влаховић, а по једном су се уписали Милаковић, Пашквалин и Живковић.

Ватерполисти Црвене звезде убедљиво су поражени од Приморја 16:3. Прво полувреме није наговештавало убедљив пораз, с обзиром да се на велики одмор отишло резултат 6:3. Ипак Приморје је у другом полувремену било много расположеније и постигло чак 10 голова, док ривалу нису допустили ниједан.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Ехенике са три гола, по два су постили Бурић, Крапић, Вукичевић и Муслим, а у стрелце су се уписали још Раду, Дедовић, Шекта, Бошковић и Буљубашић. Голове за Звезду постигли су Бакић, Андрејевић и Ешкерт. Екипа из Ријеке уписала је трећу победу, а Звезди је ово први пораз.

И Војводина је убедљиво поражена, у Новом Саду са 14:3 славила је екипа Југа. Југ је меч контролисао од почетка до краја, а Војводина је у свакој, опсим у трећој четвртини постигла по један гол. Југ је славио предвођен Фатовићем који је забележио четири гола, три је додао Бенић, а један мање Пероне. Голове за Војводину постигли су Марић, Ћатовић и Тркуља.

Јадран је славио на гостовању у Крагујевцу. Екиап из Херцег Новог боље је почела меч и имала плус пет на полувремену, Раднички је успео да се врати у наставку, али није имао снаге за преокрет. Уркопина је био најефикаснији код гостију са четири гола, а два је дао Ранђић. За екипу Радничког три гола постигао је Јоксимовић, а по један Мартинић, Лекић, Панајотовић и Манић.

Триглав ватерполо лига, треће коло:
Младост - Партизан 9:9
Приморје - Црвена звезда 16:3
Раднички - Јадран 7:10
Војводина - Југ 3:14
Морнар - ПОСК 15:9

Коментари / 0

Оставите коментар