Remi Partizana, porazi Zvezde, Radničkog i Voše!

Vaterpolisti Partizana odigrali su nerešeno u gostima sa ekipom Mladosti u gostima u terćem kolu regionalne Trgilav lige.

Ostali sportovi 10.10.2015 | 12:20
Remi Partizana, porazi Zvezde, Radničkog i Voše!

Ostali srpski predstavnici doživeli su poraze, Zvezda ubedljivo od Primorja 16:3, Vojvodina od Juga 174:3, a Radnički od Jadrana 10:7.

U preostalom meču Mornar je bio bolji od Poska 15:9

Partizan je posle dve pobede zabeležio remi i to na gostovanju u Zagrebu. Mladost je ovim rezultatom upisao prve bod.

Partizan je ispustio tri gola razlike (4:1), domaći su preokrenuli na 8:6, ali su crno-beli u finišu stigli do nerešenog rezultata. U timu Vladimira Vujasinovća istakao se Gavrić Subotić sa četiri gola, sa tri ga je pratio Draško Gogov, a po jedan su postigli Drašpvić i Radojević. Kod domaćih su po dva gola postigli Bukić, Dašić i Vlahović, a po jednom su se upisali Milaković, Paškvalin i Živković.

Vaterpolisti Crvene zvezde ubedljivo su poraženi od Primorja 16:3. Prvo poluvreme nije nagoveštavalo ubedljiv poraz, s obzirom da se na veliki odmor otišlo rezultat 6:3. Ipak Primorje je u drugom poluvremenu bilo mnogo raspoloženije i postiglo čak 10 golova, dok rivalu nisu dopustili nijedan.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Ehenike sa tri gola, po dva su postili Burić, Krapić, Vukičević i Muslim, a u strelce su se upisali još Radu, Dedović, Šekta, Bošković i Buljubašić. Golove za Zvezdu postigli su Bakić, Andrejević i Eškert. Ekipa iz Rijeke upisala je treću pobedu, a Zvezdi je ovo prvi poraz.

I Vojvodina je ubedljivo poražena, u Novom Sadu sa 14:3 slavila je ekipa Juga. Jug je meč kontrolisao od početka do kraja, a Vojvodina je u svakoj, opsim u trećoj četvrtini postigla po jedan gol. Jug je slavio predvođen Fatovićem koji je zabeležio četiri gola, tri je dodao Benić, a jedan manje Perone. Golove za Vojvodinu postigli su Marić, Ćatović i Trkulja.

Jadran je slavio na gostovanju u Kragujevcu. Ekiap iz Herceg Novog bolje je počela meč i imala plus pet na poluvremenu, Radnički je uspeo da se vrati u nastavku, ali nije imao snage za preokret. Urkopina je bio najefikasniji kod gostiju sa četiri gola, a dva je dao Ranđić. Za ekipu Radničkog tri gola postigao je Joksimović, a po jedan Martinić, Lekić, Panajotović i Manić.

Triglav vaterpolo liga, treće kolo:
Mladost - Partizan 9:9
Primorje - Crvena zvezda 16:3
Radnički - Jadran 7:10
Vojvodina - Jug 3:14
Mornar - POSK 15:9

Komentari / 0

Ostavite komentar