Да ли ће прорадити правна држава?

Предсједник СДС Младен Босић каже да доказа о криминалу има доста и да је питање - да ли постоји икакав механизам да овдје проради правна држава?

Република Српска 09.10.2015 | 22:23
Да ли ће прорадити правна држава?

"Ми смо тражили управо од Министарства безбједности да покушамо показати политичку вољу да се отвори борба против криминала и корупције", рекао је Босић у интервју Ослободјењу.

Он каже да су отворени неки случајеви, али још увијек нема никаквог ефекта. "Немамо ниједну оптужницу до сада. Нема оптужница, мада имамо стална увјеравања да се ради на томе", рекао је Босић.

Каже да мјесеци пролазе и да истиче неки рок толеранције. "Мораћемо поново анализирати читаву ситуацију: зашто се упркос доказима, упркос свијести свих који виде и знају шта се ради, ништа не дешава и ко је одговоран за то. Ево, ја нећу сада да упрем прстом, али главни у тим процесима су у тужилаштвима", рекао је Босић.

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Василије

09.10.2015 20:37

Јад од државе,па то ти је.Изгледа док се не дигне кука и мотика - ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

09.10.2015 20:39

БОСИЋУ ШТА ЈЕ СА ЧМАРКОМ ПОЛОМ,КАДА ЋЕ ТЕ БАР ОТВОРИТИ ЊЕГОВ ПРЕПУН КОФЕР АФЕРА,НЕМАМО ВИШЕ СТРПЉЕЊА......

ОДГОВОРИТЕ
Name

недају тајкуни

09.10.2015 20:47

Шта то значи требамо да се предамо овој криминалној хоботници која се осилила ојачала има велики новац да може све купитии за даље наше урушавање, кад не живимо и никада нисмо ни живјели у правној Држави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

09.10.2015 21:01

Доказе слати само у БИХ Тужилаштво!у ово Додиково-не вриједи!Младене, вјерујемо у тебе и у правду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трилатерала

09.10.2015 21:18

Бермудски троугао: банкари-политичари-тајкуни. Ту је 95% нашег јада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

09.10.2015 21:44

Све предходне одлуке доносене су на бази савета министара.Сви су имали корист и зато нема оптузница,медјусобно се стите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

предлог

09.10.2015 21:45

Укинути све судове и тузиластва,и пустити народу да суди банди невидјеној.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

09.10.2015 21:55

Младене време пролази а уколико до марта 2016 не скинете Милорада онда сте ви готови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок

09.10.2015 22:47

Неће Младене док ти не преузмеш власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младјо

09.10.2015 22:58

Господине Босицу немате други нацин да русите СНСД него да конкретно отворите борбу против криминала. Искористите све своје могуцности и показите народу ко нам је на власти 10 година. Не обазирите се на резимске медије и оптузбе уа издају радите за народ а касније це вам сви бити захвални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

браиндамагед

09.10.2015 23:15

Ви из СзП ако ниста не мозете да урадите кроз институције које одбијају да раде посао прописан им Уставом и Законима изадјите из власти и организујте неки градјански непослух,позовите младе и образоване да вам се у томе придрузе има их који су огорцени овим стањем и спремни да крену у борбу за своју будуцност, заједницким снагама трудом и знањем образујте овај народ, идите од мјеста до мјеста и дрзите трибине и предавања о правној дрзави, парламентарној демократији и вазностима функционисања истих за будуцност градјана и њихове дјеце, и ста це се десити ако ова удрузена банда настави да нас пљацка и урусава и остатке остатака друства у овој прцвари од БИХ, након тога поведите протесте, блокаде саобрацајница и бојкот плацања свих услуга од којих се финансира ова однародјена и издвојена каста квази-владалаца и мали круг безобразно богатог сљама којим су се окрузили, свих комуналија, воде, струје, телефона, гријања. Систем који су они успоставили без тих средстава сигурно неце опстати дузе од мјесец дана, а онда им дзаба опљацкано бице без струје као и сви ми остали, па да конацно и технолоски будемо на нивоу 19. вијека кад су нас они цивилизацијски и друствено вратили у 18. вијек. Ако то нецете и/или не мозете из недостатка знања, хтијења, храбрости или било ког другог разлога,кумим вас Богом немојте висе износити никакве афере, никакве доказе о пљацки, разне тираде и кукњаву по телевизијама и осталим медијима, јер са тим Калимеро ставом и износењем кримналних поступака актуелне власти и не цињењем ницега да се то спријеци и заустави и не нудјењем никаквих рјесења јос висе продубљујете тезак полозај и онако напаценог, слудјеног, гладног, измуценог ратом и поплавама народа! Наставите да примате своје ненормално високе лицне дохотке и пустите нас макар да прозивимо своје биједне зивоте у незнању, бице нам много лаксе. Унапријед хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

чекајући годоа

10.10.2015 10:00

У понедјељак у 12:00 наступа правна држава! Спремите се сви да је дочекате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

11.10.2015 05:47

СЈАШИ КУРТА ДА УЗЈАШЕ МУРТА . АКО КВИСКО НЕКИМ ЧУДОМ ЗАСЈЕДЕ ОБЕЋАО ЈЕ ДА НАМ НЕЋЕ КОНТЕЈНЕРИ БИТИ ПРАЗНИ И ДА ПОСТОЈИ ШАНСА ДА И НАДЈЕМО НЕШТО У ЊИМА

ОДГОВОРИТЕ