Саво: Е, овако само треба наставити и за СП 2018.!

Потпредседник ФСС Саво Милошевић задовољан победом над репрезентацијом Албаније и наглашава да је ово пут којим Србија жели да иде у наредним квалификацијама.

Фудбал 10.10.2015 | 12:40
Саво: Е, овако само треба наставити и за СП 2018.!

Репрезентација Србије остварила је у Албанији, не тако такмичарски, али психолошки важну победу у квалификацијама за Европско првенство, за које одавно нема никакву шансу да се квалификује.

Али, на терену се то ниједног тренутка није могло наговестити.

Играли су репрезентативци Србије и боље и срчаније него у утакмицама квалификација у којима су имали шансу за пролазак даље, што је још једном потврдило тезу да је завладала другачија атмосфера у репрезентацији од промене селектора.

Ако неко зна колико је ова утакмица била важна за момке, онда зна Саво Милошевић који је национални дрес носио 102 пута.

"Важно је! Иако такмичарски није била битна утакмица и пре утакмице сам рекао и сада то исто тврдим - може да буде прекретница, да се на оваквим утакмицама стиче самопоуздање и то сам видео на лицима момака...", почео је потпредседник ФСС.

"Јако је била важна утакмица иако Албанија није врхунски противник, али је тешка са психолошког аспекта, а ми смо потуно заслужено победили. Да смо у првом постигли гол, било би лакше, али овако је слађе...", задовољно се смешкао Саво.

Каже да је ово пут којим Србија жели да иде...

"На последњих четири или пет утакмица смо дизали игру за 5-10%, сада смо и можда више, ако тако наставимо сигуран сам да ћемо до септембра имати озбиљан тим који ће знати да се носи са оваквим стварима, јер је у квалификацијама најважније да победите овакве противнике."

О атмосфери је био кратак и захвалио домаћину, није желео да се враћа на јучерашње немиле сцене.

"Захвалио бих се домаћинима и публици, мислим да је све било у границама нормале. На две наше измене су чак аплаудирали", завршио је Милошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар