Savo: E, ovako samo treba nastaviti i za SP 2018.!

Potpredsednik FSS Savo Milošević zadovoljan pobedom nad reprezentacijom Albanije i naglašava da je ovo put kojim Srbija želi da ide u narednim kvalifikacijama.

Fudbal 10.10.2015 | 12:40
Savo: E, ovako samo treba nastaviti i za SP 2018.!

Reprezentacija Srbije ostvarila je u Albaniji, ne tako takmičarski, ali psihološki važnu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, za koje odavno nema nikakvu šansu da se kvalifikuje.

Ali, na terenu se to nijednog trenutka nije moglo nagovestiti.

Igrali su reprezentativci Srbije i bolje i srčanije nego u utakmicama kvalifikacija u kojima su imali šansu za prolazak dalje, što je još jednom potvrdilo tezu da je zavladala drugačija atmosfera u reprezentaciji od promene selektora.

Ako neko zna koliko je ova utakmica bila važna za momke, onda zna Savo Milošević koji je nacionalni dres nosio 102 puta.

"Važno je! Iako takmičarski nije bila bitna utakmica i pre utakmice sam rekao i sada to isto tvrdim - može da bude prekretnica, da se na ovakvim utakmicama stiče samopouzdanje i to sam video na licima momaka...", počeo je potpredsednik FSS.

"Jako je bila važna utakmica iako Albanija nije vrhunski protivnik, ali je teška sa psihološkog aspekta, a mi smo potuno zasluženo pobedili. Da smo u prvom postigli gol, bilo bi lakše, ali ovako je slađe...", zadovoljno se smeškao Savo.

Kaže da je ovo put kojim Srbija želi da ide...

"Na poslednjih četiri ili pet utakmica smo dizali igru za 5-10%, sada smo i možda više, ako tako nastavimo siguran sam da ćemo do septembra imati ozbiljan tim koji će znati da se nosi sa ovakvim stvarima, jer je u kvalifikacijama najvažnije da pobedite ovakve protivnike."

O atmosferi je bio kratak i zahvalio domaćinu, nije želeo da se vraća na jučerašnje nemile scene.

"Zahvalio bih se domaćinima i publici, mislim da je sve bilo u granicama normale. Na dve naše izmene su čak aplaudirali", završio je Milošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar