"Видимо се ускоро уз пјесму и хармонику"

Босанскохерцеговачки привредник из Витеза Перо Гудељ обратио се јавности у БиХ отвореним писмом у којем наводи да је први дио лијечења завршен и да се осјећа јако добро.

Босна и Херцеговина 09.10.2015 | 12:19
"Видимо се ускоро уз пјесму и хармонику"

Перо Гудељ је 10. августа на локалном путу у мјесту Крчевина крај Витеза пронађен са устрелном раном у предјелу главе након чега је хитно пребачен на Клинички центар у Сарајеву гдје је лијечен у протекла два мјесеца.

"Тренутно се осјећам јако добро и сретан сам да вам могу упутити неколико ријечи. Први дио мог лијечења на УКЦС успјешно је завршен захваљујући изузетној стручности доктора и комплетног особља којима се искрено захваљујем за све што су учинили за мене у протеклом периоду. Од идуће седмице очекује ме наставак лијечења у топлицама па се надам да ће и тај дио бити успјешан", наводи Гудељ на почетку писма.

"Желим рећи да сам искрено дирнут занимањем толиког броја људи, од којих многе лично не познајем, за моје здравствено стање. Од срца хвала свима вама који сте свакодневно пратили информације о мом здрављу те у мислима и молитвама били уз мене. Многи пријатељи су успјели и да ме посјете у болници па их овим путем поздрављам и још једном захваљујем на пажњи. Неки од њих су: предсједник Федерације Маринко Чавара, власник Виолете Петар Чорлука, Сенад Хаџифејзовић, Неда Украден, Ханка Палдум, Јосип Пејаковић, Маринко Јурчевић, Боро Рамљак, Тончо Марос, Мато, Срећо и Жељо Шарић, рођаци и пријатељи из Њемачке и Аустрије, гвардијан самостана Гуча Гора фра Драго Прањеш Чарли, фра Перо Вребац из Биле, часне сестре Милица Шарић из Сарајева и Целија Шарић из Загреба те многи, многи други", стоји у писму.

"Захваљујем на посјети мојим дугогодишњим пословним пријатељима Фрањи, Анти и Влади Рајковић, Алојзу Млакићу, Мирку Бобашу, браћи Вујевић, Фрањи Франић, Муји Смајићу, а све остале који су такође изразили жељу да ме посјете, али чија посјета због згуснутог распореда лијечења није реализована, од срца поздрављам и поручујем; видимо се ускоро уз пјесму и хармонику", наводи Гудељ.

Он се захвалио и свим радницима ФИС-а, својој породици те Здравку Рамљаку и Драгици Бонић.

Извор: Н1

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

перице

09.10.2015 10:27

ЗИВ И ЗДРАВ НЕК СИ НАМ ПЕРО.БАЊАЛУКА ТЕ ПОЗДРАВЉА

ОДГОВОРИТЕ
Name

близанац

09.10.2015 12:22

СРЕТНО ДОБРИ ЦОВЈЕЦЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хик

09.10.2015 12:42

јебига ти изгледа намјерно пуцо да се не упуцас да би поздрављо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лалин

09.10.2015 14:16

Срецно Перо све најбоље недај се тако лако ниси ни свако.

ОДГОВОРИТЕ