Компанија Милојевић купује Бању Дворови?

За куповину Бање „Дворови“ код Бијељине заинтересован је власник Компаније „Милојевић“ из Јагодине, Драгиша Милојевић власник три бање у Србији, хотелских капацитета, као и предузећа за производњу и дистрибуцију свих врста техничких гасова „Гиље гас“ у Бијељини“, потврдио је за пословни портал ЦАПИТАЛ директор Бање „Дворови“ Влатко Јевтић.

Република Српска 08.10.2015 | 22:50
Компанија Милојевић купује Бању Дворови?

Бања Дворови је недавно, одлуком Скупштине града Бијељина, из јавне установе пререгистрована у акционарско друштво затвореног типа.

„Господин Милојевић је посјетио Бању „Дворови“ и упознали смо га са развојним могућностима које пружа овај туристичко – рекреативни капацитет. Компанија „Милојевић“ је након Дејтона била прва фирма из Србије која је на простору Републике Српске и Бијељине изградила и пустила у погон нову фабрику“, изјавио је Милојевић.

Драгиша Милојевић је након двадесетогодишњег рада у Швајцарској своју уштеђевину уложио у изградњу фабрике за производњу и дистрибуцију техничких гасова у Јагодини 1992. године, а четири године касније изградио је нову фабрику у Бијељини „Гиље гас“, која запошљава шездесетак радника.

Извор: Цапитал

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Семберац

08.10.2015 11:00

Ето Мићи и Мији добре провизије. Зато су и послали батинаше да испребијају делегацију из Терме Чатеш из Словеније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

08.10.2015 12:19

Па то је Палма и његов ратно-профитерски нарко картел.Та Јагодина па то је узас од дроге и проституције а онда он онако ретардиран хода около и отвара фонтану,тобогане и сл глупости као да је отворио фабрику од националног интереса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нено

08.10.2015 14:12

Купује дугове, нисам сигуран оце ли то бити паметна одлука. Лијепо би било за раднике али није бас добар "бусинесс цасе". Нек је са срецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лос домацин

08.10.2015 14:43

Лос домацин продаје земљу, куцу и други дио своје имовине. Лос домацин (Мицо Мициц), продаје дио опстинске имовине, Бању Дворови, Апотеку, следеци је Вртиц.... Примјер недомацинског пословања је како ради Мицо Мициц !!!

ОДГОВОРИТЕ