Kompanija Milojević kupuje Banju Dvorovi?

Za kupovinu Banje „Dvorovi“ kod Bijeljine zainteresovan je vlasnik Kompanije „Milojević“ iz Jagodine, Dragiša Milojević vlasnik tri banje u Srbiji, hotelskih kapaciteta, kao i preduzeća za proizvodnju i distribuciju svih vrsta tehničkih gasova „Gilje gas“ u Bijeljini“, potvrdio je za poslovni portal CAPITAL direktor Banje „Dvorovi“ Vlatko Jevtić.

Republika Srpska 08.10.2015 | 22:50
Kompanija Milojević kupuje Banju Dvorovi?

Banja Dvorovi je nedavno, odlukom Skupštine grada Bijeljina, iz javne ustanove preregistrovana u akcionarsko društvo zatvorenog tipa.

„Gospodin Milojević je posjetio Banju „Dvorovi“ i upoznali smo ga sa razvojnim mogućnostima koje pruža ovaj turističko – rekreativni kapacitet. Kompanija „Milojević“ je nakon Dejtona bila prva firma iz Srbije koja je na prostoru Republike Srpske i Bijeljine izgradila i pustila u pogon novu fabriku“, izjavio je Milojević.

Dragiša Milojević je nakon dvadesetogodišnjeg rada u Švajcarskoj svoju ušteđevinu uložio u izgradnju fabrike za proizvodnju i distribuciju tehničkih gasova u Jagodini 1992. godine, a četiri godine kasnije izgradio je novu fabriku u Bijeljini „Gilje gas“, koja zapošljava šezdesetak radnika.

Izvor: Capital

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Semberac

08.10.2015 11:00

Eto Mići i Miji dobre provizije. Zato su i poslali batinaše da isprebijaju delegaciju iz Terme Čateš iz Slovenije.

ODGOVORITE
Name

rs

08.10.2015 12:19

Pa to je Palma i njegov ratno-profiterski narko kartel.Ta Jagodina pa to je uzas od droge i prostitucije a onda on onako retardiran hoda okolo i otvara fontanu,tobogane i sl gluposti kao da je otvorio fabriku od nacionalnog interesa.

ODGOVORITE
Name

neno

08.10.2015 14:12

Kupuje dugove, nisam siguran oce li to biti pametna odluka. Lijepo bi bilo za radnike ali nije bas dobar "business case". Nek je sa srecom.

ODGOVORITE
Name

Los domacin

08.10.2015 14:43

Los domacin prodaje zemlju, kucu i drugi dio svoje imovine. Los domacin (Mico Micic), prodaje dio opstinske imovine, Banju Dvorovi, Apoteku, sledeci je Vrtic.... Primjer nedomacinskog poslovanja je kako radi Mico Micic !!!

ODGOVORITE