Батровци: Колона теретњака 4 километра

Управа царина саопштила је данас да је на граничном прелазу Батровци колона теретних возила на излазу из Србије и данас дуга готово четири километара и да се чека око пет сати, јер је поступак на хрватској страни границе, због пада компјутерског система, и даље успорен.

Регион 06.10.2015 | 16:33
Батровци: Колона теретњака 4 километра

Како се наводи, цариници са српске стране раде пуним капацитетом, али су условљени динамиком рада хрватске стране, јер не могу да пропуштају возила уколико је терминал на другој страни пун.

Додаје се да се на прелазу Шид стање током претходне вечери нормализовало, јер је на хрватској страни темпо рада убрзан, па је колона камиона рашчишћена до 23 сата и сада нема чекања ни на улазу, нити на излазу из земље.

У саопштењу се истиче да су цариници, који су радили током ноћи на граничном прелазу Шид, за 12 часова обрадили 190 излазних царинских докумената, што је дупло више него током дневне смјене 4. октобра 2015, када је рад на хрватској страни успорен.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СССС

06.10.2015 16:58

ОВИЕ УСТАШЕ СТВАРНО СЕРУ НИГДЕ НИЈЕ ПАО СИСТЕМ САМО КОД ЊИХ.ПА НЕКА ПАНЕ И У СРБИЈИ СИТЕМ АЛИ САМО ЗА УСТАШЕ ЈЕР ТО ЈЕ ИСТА СТВАР КАО ПРЕ НЕКОЛИКО НЕДЕЉА САМО ДРУГО ПАКОВАЊЕ КАО ДА ЈЕ НЕКО ЛУД.ГОМИЛА Г....А У......Х.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

06.10.2015 19:03

Не вредјај. Могао би завршити на суду. Показујеш да ниси васпитао Милоса и да си сељак!