За убиство дјевојчице максимална казна

Више суд у Зајечару осудио је неправноснажном пресудом пензионера Чедомира Ђурића (67) из оближњег села Салаш на 40 година затвора јер је 8. децембра прошле године убио Драгану Ћирић (18), ученицу четвртог разреда Економске школе.

Србија 05.10.2015 | 17:40
За убиство дјевојчице максимална казна

Ђурић је признао злочин, на суду испричао како је у девојку био патолошки заљубљен али је никада није пољубио, а да је окидач била љубомора на дечка са којим се Драгана виђала.

Обдукција је показала да је старац најпре тукао девојку у својим колима када ју је на превару одвезао ван града. Затим јој је сипао киселину у уста, а потом задавио.

Њено тело је бацио у атару села Глоговица, у језеру глоговачке реке, где ју је полиција и пронашла.

У колима осуђеног Ћирића нађена је ДНК девојке и праменови косе коју јој је он ишчупао у нападу.

Њих двоје су се знали одраније, а Ђурић је изјавио да су имали уговор о доживотном издржавању којим би Драгана све наследила.

Казао је и да јој је давао део новца од пензије. Међутим, осумњичени је био опчињен девојком и био је у њу лудо заљубљен. Изјавио је да међу њима никада ништа није било, чак ни пољупца, а да ју је убио из љубоморе.

Утврђено је да девојка пре смрти није силована.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни

05.10.2015 16:36

Ја би њега бетониро само му глави оставио напољу да може дихати и тако да умире истихе пацов одвратни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гад одвратни

05.10.2015 17:12

И ја се слазем са тобом да је моје дијете тако убио умирао би на лаганој Ватри данима а не лијепо узивао у Затвору Гад одвратни а тако лијепо дијете и младо цијели Зивот је имала пред собом и Децка имала.

Name

зито

06.10.2015 09:41

Смртна казна , да не једе џаба хљеб !

ОДГОВОРИТЕ