Za ubistvo djevojčice maksimalna kazna

Više sud u Zaječaru osudio je nepravnosnažnom presudom penzionera Čedomira Đurića (67) iz obližnjeg sela Salaš na 40 godina zatvora jer je 8. decembra prošle godine ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Ekonomske škole.

Srbija 05.10.2015 | 17:40
Za ubistvo djevojčice maksimalna kazna

Đurić je priznao zločin, na sudu ispričao kako je u devojku bio patološki zaljubljen ali je nikada nije poljubio, a da je okidač bila ljubomora na dečka sa kojim se Dragana viđala.

Obdukcija je pokazala da je starac najpre tukao devojku u svojim kolima kada ju je na prevaru odvezao van grada. Zatim joj je sipao kiselinu u usta, a potom zadavio.

Njeno telo je bacio u ataru sela Glogovica, u jezeru glogovačke reke, gde ju je policija i pronašla.

U kolima osuđenog Ćirića nađena je DNK devojke i pramenovi kose koju joj je on iščupao u napadu.

Njih dvoje su se znali odranije, a Đurić je izjavio da su imali ugovor o doživotnom izdržavanju kojim bi Dragana sve nasledila.

Kazao je i da joj je davao deo novca od penzije. Međutim, osumnjičeni je bio opčinjen devojkom i bio je u nju ludo zaljubljen. Izjavio je da među njima nikada ništa nije bilo, čak ni poljupca, a da ju je ubio iz ljubomore.

Utvrđeno je da devojka pre smrti nije silovana.

Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Crni

05.10.2015 18:36

Ja bi njega betoniro samo mu glavi ostavio napolju da može dihati i tako da umire istihe pacov odvratni

ODGOVORITE
Name

Gad odvratni

05.10.2015 19:12

I ja se slazem sa tobom da je moje dijete tako ubio umirao bi na laganoj Vatri danima a ne lijepo uzivao u Zatvoru Gad odvratni a tako lijepo dijete i mlado cijeli Zivot je imala pred sobom i Decka imala.

Name

zito

06.10.2015 11:41

Smrtna kazna , da ne jede džaba hljeb !

ODGOVORITE