Протести настављени упркос истеку дозволе

Протести опозиционог Демократског фронта настављени су и ноћас испред зграде Скупштине Црне Горе упркос томе што је истекла дозвола МУП-а за боравак у Булевару Светог Петра Цетињског.

Регион 05.10.2015 | 08:20
Протести настављени упркос истеку дозволе

Лидери Демократског фронта пренијели су касно синоћ министру унутрашњих послова Црне Горе Рашку Коњевићу да се неће повући са платоа испред црногорског парламента до испуњења њихових захтјева.

Демократски фронт, који чине четири опозиционе странке у Скупштини Црне Горе, сада већ осам дана протестује испред зграде парламента, захтијевајући формирање прелазне владе и фер и демократске изборе.

Синоћ у 22.00 часа истекла је дозвола коју је Демократски фронт добио за постављање бине и пратећих објеката на Булевару Светог Петра Цетињског.

Посланик Демократског фронта Андрија Мандић рекао је да су Коњевића и директора полиције Славка Стојановића на синоћњем састанку упознали са намјером да од понедјељка организују протестне шетње у свим општинама, гдје је на власти Демократска партија социјалиста.

"Булевар Светог Петра Цетињског може да се ослободи, тако што ће прихватити наше захтјеве", поручио је Мандић окупљеним грађанима испред Скупштине Црне Горе.

Протести испред Скупштине трају већ осми дана, а организатори траже формирање прелазне владе која би омогућила организовање фер и демократских избора.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

РС и Црна Гора

05.10.2015 07:08

Оба Мила морају пасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво

05.10.2015 07:35

Је ли се он само зове Миле, благо куци коју заобидје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

05.10.2015 08:34

Све је народ, крив,заклињали су се у Мила злоцинца,као и овај овде Милокрад невидјена бједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

08.10.2015 12:02

А где је СИПА ?

ОДГОВОРИТЕ