Protesti nastavljeni uprkos isteku dozvole

Protesti opozicionog Demokratskog fronta nastavljeni su i noćas ispred zgrade Skupštine Crne Gore uprkos tome što je istekla dozvola MUP-a za boravak u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Region 05.10.2015 | 08:20
Protesti nastavljeni uprkos isteku dozvole

Lideri Demokratskog fronta prenijeli su kasno sinoć ministru unutrašnjih poslova Crne Gore Rašku Konjeviću da se neće povući sa platoa ispred crnogorskog parlamenta do ispunjenja njihovih zahtjeva.

Demokratski front, koji čine četiri opozicione stranke u Skupštini Crne Gore, sada već osam dana protestuje ispred zgrade parlamenta, zahtijevajući formiranje prelazne vlade i fer i demokratske izbore.

Sinoć u 22.00 časa istekla je dozvola koju je Demokratski front dobio za postavljanje bine i pratećih objekata na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Poslanik Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je da su Konjevića i direktora policije Slavka Stojanovića na sinoćnjem sastanku upoznali sa namjerom da od ponedjeljka organizuju protestne šetnje u svim opštinama, gdje je na vlasti Demokratska partija socijalista.

"Bulevar Svetog Petra Cetinjskog može da se oslobodi, tako što će prihvatiti naše zahtjeve", poručio je Mandić okupljenim građanima ispred Skupštine Crne Gore.

Protesti ispred Skupštine traju već osmi dana, a organizatori traže formiranje prelazne vlade koja bi omogućila organizovanje fer i demokratskih izbora.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

RS i Crna Gora

05.10.2015 07:08

Oba Mila moraju pasti.

ODGOVORITE
Name

bravo

05.10.2015 07:35

Je li se on samo zove Mile, blago kuci koju zaobidje.

ODGOVORITE
Name

marko samardzic

05.10.2015 08:34

Sve je narod, kriv,zaklinjali su se u Mila zlocinca,kao i ovaj ovde Milokrad nevidjena bjeda!!!

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

08.10.2015 12:02

A gde je SIPA ?

ODGOVORITE