Има ли БиХ селектора или нема?!

Селектор рукометне репрезентације Босне и Херцеговине Драган Марковић тврди да је потписан нови уговор још прије шест мјесеци, али да га још није добио. Из Савеза тврде: "Са Марковићем није продужена сарадња".

Остали спортови 01.10.2015 | 19:20
Има ли БиХ селектора или нема?!

Много је нејасноћа на релацији Рукометни савез Босне и Херцеговине (РС БиХ) - селектор Драган Марковић уочи почетка квалификација за Свјетско првенство 2017. године.

Наиме, досадашњи селектор тврди да је сарадња још прије пола године продужена, али да још увијек није добио нови уговор, док из РС БиХ јасно поручују: "Сарадња није продужена".

"Продужио сам уговор с РС БиХ прије шест мјесеци, али га још нисам добио. Шта се дешава у Савезу не знам, не улазим у њихову политику. Очигледно нешто не штима, да има опструкција. Ја радим као да је све у реду", поручио је популарни Марка, а преносе "Независне новине".

Прошле седмице је требало да буде одржана сједница на којој би се разматрао статус селектора. Међутим, она је отказана.

"Колико знам, селектору Драгану Марковићу с јучерашњим даном је истекао уговор и исти није продужен", нагласио је предсједник Савеза Енид Тахировић и додао: "Чинимо све како бисмо што прије сазвали Извршни одбор, којег чини 12 људи. Тада ћемо разговарати о свему, између осталог и о А репрезентацији".

Квалификације за одлазак на Мундијал у Француској 2018. године почињу 4. новембра утакмицом против Словачке.

ТУЗЛА
Репрезентација Босне и Херцеговине у квалификацијама за Свјетско првенство играће у групи 1 са селекцијама Словачке, Косова и Литваније, а на све три утакмице домаћин ће бити у тузланској дворани "Мејдан".

Коментари / 0

Оставите коментар