Перовић потписује, Цвеле опет актуелан!

Партизан добија велико појачање на позицији центра. Поново актуелна прича око доласка Александра Цветковића у Хумску.

Кошарка 29.09.2015 | 15:20
Перовић потписује, Цвеле опет актуелан!

Косту Перовића сати деле од званичног повратка у Партизан!

Агент кошаркаша, Влада Драгутиновић, потврдио је за МОНДО да ће 30-годишњи центар у току дана, најкасније у среду, потписати уговор са црно-белима и тако се после осам година вратити у Хумску.

Перовић је већи део прошле сезоне пропустио због повреде предњег укрштеног лигамента колена и од тада још није играо утакмице. Тренинзима црно-белих се прикључио 10. септембра.

Искусни центар је у Партизану провео пет година (2002-2007), пре него што је отишао у Голден Стејт, који га је драфтовао као 38. пика. У најјачој лиги света задржао се кратко и за клуб из Оукланда одиграо је тек седам утакмица.

У Европи је играо за Валенсију, Барселону, Уникаху, да би последње две сезоне био члан руског Јенисеја.

Са Партизаном је освојио пет титула првака државе и један трофеј шампиона АБА лиге. Перовић је у Партизану био саиграч са садашњим председником Николом Пековићем, тренером Петром Божићем и асистентима на клупи Душаном Кецманом и Вулетом Авдаловићем.

МОНДО сазнаје и да црно-бели траже најмање једног плејмејкера и да је актуелна прича са бившим играчем Звезде и МЗТ-а Александром Цветковићем.

О преласку 22-годишњег Београђанина у Партизан писало се и током лета, али је Цветковић тада демантовао да ће појачати "парни ваљак".

Ситуација у Партизану се у међувремену променила, а млади кошаркаш је, упркос томе што је неколико недеља тренирао са Валенсијом, још увек без клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар