Perović potpisuje, Cvele opet aktuelan!

Partizan dobija veliko pojačanje na poziciji centra. Ponovo aktuelna priča oko dolaska Aleksandra Cvetkovića u Humsku.

Košarka 29.09.2015 | 15:20
Perović potpisuje, Cvele opet aktuelan!

Kostu Perovića sati dele od zvaničnog povratka u Partizan!

Agent košarkaša, Vlada Dragutinović, potvrdio je za MONDO da će 30-godišnji centar u toku dana, najkasnije u sredu, potpisati ugovor sa crno-belima i tako se posle osam godina vratiti u Humsku.

Perović je veći deo prošle sezone propustio zbog povrede prednjeg ukrštenog ligamenta kolena i od tada još nije igrao utakmice. Treninzima crno-belih se priključio 10. septembra.

Iskusni centar je u Partizanu proveo pet godina (2002-2007), pre nego što je otišao u Golden Stejt, koji ga je draftovao kao 38. pika. U najjačoj ligi sveta zadržao se kratko i za klub iz Ouklanda odigrao je tek sedam utakmica.

U Evropi je igrao za Valensiju, Barselonu, Unikahu, da bi poslednje dve sezone bio član ruskog Jeniseja.

Sa Partizanom je osvojio pet titula prvaka države i jedan trofej šampiona ABA lige. Perović je u Partizanu bio saigrač sa sadašnjim predsednikom Nikolom Pekovićem, trenerom Petrom Božićem i asistentima na klupi Dušanom Kecmanom i Vuletom Avdalovićem.

MONDO saznaje i da crno-beli traže najmanje jednog plejmejkera i da je aktuelna priča sa bivšim igračem Zvezde i MZT-a Aleksandrom Cvetkovićem.

O prelasku 22-godišnjeg Beograđanina u Partizan pisalo se i tokom leta, ali je Cvetković tada demantovao da će pojačati "parni valjak".

Situacija u Partizanu se u međuvremenu promenila, a mladi košarkaš je, uprkos tome što je nekoliko nedelja trenirao sa Valensijom, još uvek bez kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar