Камен темељац за Београд на води!

Камен темељац за изградњу Београда на води данас су поставили председник Владе Србије Александар Вучић и директор ИГЛ Хилса Мухамед Алабар.

Србија 27.09.2015 | 18:30
Камен темељац за Београд на води!

Премијер Вучић изјавио је да постављањем камена темељца за пројекат "Београд на води" Србија исписује нове странице историје, истичући да се престоница кроз историју мењала на боље, некад и против воље "затуцане већине".

Вучић је, наводећи да је данас велики дан за Србију и грађане, захвалио свима који су од почетка веровали у тај пројекат и који се нису плашили критика, посебно шеику Мухамеду бин Заједу, директору Игл Хилса Мухамеду Алабару и градоначелнику Београда Синиши Малом.



Премијер је рекао да се данас поставља камен темељац за први од два милиона квадрата, односно прва од милион лопата које ће Београду дати нови простор за бољи живот. Наводећи да од данас у Београду ниче нови град, Вучић је рекао да ће станове, куле и хотеле градити српске фирме и радници, те да ће пројекат који ће вредети 3,5 милијарди евра упослити на десетине хиљада људи.

"То више није сан и обећање, већ данас постаје стварност", рекао је Вучић и додао да простор на коме ће бити изграђен "Београд на води" никога није занимао протеклих седамдесет година, већ су са неугледних барака и сметлишта многи скретали поглед.

Извор: Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Владо Бања Лука

27.09.2015 16:56

Управо сам на Пинку и РТСу гледао директан пренос постављања камен-темељца. Одмах уз Вучића је био и Милорад Додик. Молио бих поштоване коментаторе са овог портала који се куну у Додика и његов о русофилство да ми објасне откуд он ту и шта ради у друштву домаћих и превараната из Емирата?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

27.09.2015 17:30

Додик је распродао Републику Српску за својих 10% а Вучић ће учинити исто са Србијом. Народ к'о народ, док нешто схвати прош'о воз.

Name

Кич а ла араб

28.09.2015 06:55

Овај београдски мравињак постаје све већи а нису у стању уредити ни оно што се тамо има. Тај хотел ће моћи примити пуно избјеглица који ће временом постати господари тог циганлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

либеро

28.09.2015 06:58

Корупција и лоповлук довели су до нескладног развоја Србије што опет доводи до оваквих ствари. Неписмени приватници су накуповали масу машинерије са Запада и сад им треба посла. Иста пјесма као са Интегралом и Додиком. И Вучић је лопина али мало већа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поглед са стране

28.09.2015 12:53

Нека га неко научи како се рукује лопатом а онда нека се њоме добро звизне у главу. Можда додје себи.

ОДГОВОРИТЕ