Делегација Санкт Петербурга у Влади Републике Српске

"За пласман својих производа на руско тржиште, Република Српска добиће посебне - повољније услове".

Република Српска 25.09.2015 | 17:00
Делегација Санкт Петербурга у Влади Републике Српске

Ово је након састанка с предсједницом Владе Републике Српске Жељком Цвијановић изјавио шеф делегације из Санкт Петербурга Елгиз Идрисович Качајев.

Качајев је додао да је посјета Републици Српској реализација договора предсједника Српске Милорада Додика и губернатора Санкт Петербурга Георгија Полтавченка.

Делегација Санкт Петербурга се састала са пола Владе Републике Српске и штошта наобећавала, прије свега пласман овдашњих производа на руско тржиште.

Воће, поврће, месо, млијеко и прерађевине од њих – за све су то гости из Русије заинтересовани, каже министар пољопривреде.

Након посјете делегације из Санкт Петербурга и туризму Републике Српске се сванути. Бар тако тврди ресорни министар.

Министар саобраћаја и веза Републике Српска Неђо Трнинић изјавио је да би Српска уз помоћ руских партнера могла кренути у проширивање капацитета у авиосаобраћају, што би омогућиле пружање логистичке подршке у пласману робе из Републике Српске на руско тржиште.

Погледајте прилог из Дневника 2 БН ТВ

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мите

25.09.2015 17:08

Овај је из Новог Сада, ја га знам лопов ко Зељка

ОДГОВОРИТЕ
Name

белај

25.09.2015 17:21

Нема од овога ништа, као и са лажним малим и великим руским кредитима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

25.09.2015 21:27

Пукотине , религиозни туризам ,мајко моја.Ту цемо узети паре ко никад нико.Зељка цизмица је рекла данас да ју је Бакир израдио за руске кредите.Знаци ниста.Довољно је погледати фаце и све ти се казе.Ко говна на киси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qуqу

26.09.2015 06:50

Свака част мајстори обмањивачи. Ето прилике да опет, као некад давно, напунимо по који тамић са робом са своје њиве и нешто од шверцера, и за Петроград равно. Као некад давно у освит зоре пуним тамићима за плацеве загребачке. Једино остаје питање како попунити авион. Паприка и остала роба са њива наших била би скупа да се авионом вози за Петроград...

ОДГОВОРИТЕ