Нови Баждаревићев "Змај" је из Бањалуке?!

Везни фудбалер бечког Рапида, Бањалучанин Срђан Граховац, могао би бити замјена за кажњеног репрезентативца Босне и Херцеговине Мухамеда Бешића у предстојећим квалификацијама за Европско првенство 2016. године у Француској.

Фудбал 25.09.2015 | 19:20
Нови Баждаревићев "Змај" је из Бањалуке?!

Селектор "змајева" Мехмед Баждаревић открио је да ће позвати двојицу нових фудбалера у табор репрезентације БиХ пред кључне мечеве за пласман у бараж за ЕУРО 2016 против Велса и Кипра.

Посебно јер популарни Меша има великих проблема у везном реду због чињенице да многи "змајеви" не играју стандардно у својим клубовима, али и црвеног картона и казне Мухамеда Бешића.

Један од тих нових "змајева" могао би да буде и Срђан Граховац, али до објављивања Баждаревићевог списка у понедјељак у 11 часова, то не може нико тврдити са стопроцентном сигурношћу.

Али, некадашњи капитен бањалучког Борца и младе репрезентације БиХ игра стандардно добро у везном реду Рапида, који је иначе лидер у аустријској Бундеслиги.

"Засад ме нико није контактирао нити је долазио на утакмице. Не знам, можда је и неко био. Искрено, волио бих да позив дође, али се не оптерећујем тиме јер сам свјестан да морам играти максимално озбиљно у клубу, а онда шта буде. Рапиду иде добро у шампионату Аустрије и Лиги Европе, а ја се трудим да на терену дам увијек 100 одсто. На селектору је да бира тим, али сигурно ни њему није лако јер су преостале утакмице практично квалификационе и велика је одговорност", изјавио је Граховац за "ЕуроБлиц".

Иначе, Бањалучанин је практично од одласка из Борца стартер у бечком клубу, који је побједом започео и кампању у Лиги Европе против шпанског Виљареала (2:1) на стадиону "Ернст Хепел".

У репрезентативној каријери је забиљежио више од 20 наступа за "змајиће" и постигао три гола, али никад није добио позив у А селекцију БиХ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ади

25.09.2015 17:59

Пратим га овдје у Бецу...страсан је вец сад,а какав це бити касније...поред њега је и мали павелиц из рапида који је исто рекао да це се одмах одазват на позив...добри су право и млади уз то-зови Меса не цекај...

ОДГОВОРИТЕ