Отворени гранични прелази у Градишци, Брчком и Бајакову

Како је саопштено из Граничне полиције БиХ, постепено се нормализује саобраћај за теретна моторна возила на граничним прелазима према Хрватској.

Босна и Херцеговина 22.09.2015 | 14:15
Отворени гранични прелази у Градишци, Брчком и Бајакову

Тренутно се саобраћај теретних моторних возила одвија нормално на међународним граничним пријелазима Градишка - Стара Градишка и Брчко - Гуња.

Гранична полиција БиХ око 11 сати саопштила је да је обустављен саобраћај за теретна возила на свим граничним прелазима између БиХ и Хрватске због пада система електронског очитавања царинских докумената на територију Републике Хрватске.

Терминал за терена возила на хрватском дијелу граничног прелаза Бајаково - Батровци, поново функционише, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Камиони поново могу да прелазе из правца Хрватске ка Србији, након што је саобраћај за теретна возила из Хрватске у Србију био обустављен рано јутрос јер је, како је објашњено, "пао" компјутерски систем на хрватској страни.

Камиони из Србије и даље не могу да уђу у Хрватску јер је та земља у ноћи између недјеље и понедјељка блокирала за гранични прелаз Бајаково - Батровци теретни саобраћај.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гаврило Принцип

22.09.2015 13:13

Немојте очекивати од Хрвата да они имају образ и да знају шта је то срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

немогуце

22.09.2015 14:09

Па докле це Србија цекати, Увести исту мјеру одмах и тацка.

ОДГОВОРИТЕ