Otvoreni granični prelazi u Gradišci, Brčkom i Bajakovu

Kako je saopšteno iz Granične policije BiH, postepeno se normalizuje saobraćaj za teretna motorna vozila na graničnim prelazima prema Hrvatskoj.

Bosna i Hercegovina 22.09.2015 | 14:15
Otvoreni granični prelazi u Gradišci, Brčkom i Bajakovu

Trenutno se saobraćaj teretnih motornih vozila odvija normalno na međunarodnim graničnim prijelazima Gradiška - Stara Gradiška i Brčko - Gunja.

Granična policija BiH oko 11 sati saopštila je da je obustavljen saobraćaj za teretna vozila na svim graničnim prelazima između BiH i Hrvatske zbog pada sistema elektronskog očitavanja carinskih dokumenata na teritoriju Republike Hrvatske.

Terminal za terena vozila na hrvatskom dijelu graničnog prelaza Bajakovo - Batrovci, ponovo funkcioniše, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kamioni ponovo mogu da prelaze iz pravca Hrvatske ka Srbiji, nakon što je saobraćaj za teretna vozila iz Hrvatske u Srbiju bio obustavljen rano jutros jer je, kako je objašnjeno, "pao" kompjuterski sistem na hrvatskoj strani.

Kamioni iz Srbije i dalje ne mogu da uđu u Hrvatsku jer je ta zemlja u noći između nedjelje i ponedjeljka blokirala za granični prelaz Bajakovo - Batrovci teretni saobraćaj.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gavrilo Princip

22.09.2015 13:13

Nemojte očekivati od Hrvata da oni imaju obraz i da znaju šta je to sramota.

ODGOVORITE
Name

nemoguce

22.09.2015 14:09

Pa dokle ce Srbija cekati, Uvesti istu mjeru odmah i tacka.

ODGOVORITE