Дјечак ког је саплела мађарска сниматељка упознао Роналда

Седмогодишњи дечак из Сирије Заида Мохсена, ког је почетком месеца саплела мађарска сниматељка изазвавши праву буру у јавности, остварио је један свој сан – упознао је свог фудбалског идола Кристијана Роналда. Пред утакмицу са Гранадом, дечак, његов брат и отац били су гости Реал Мадрида и Кристијана Роналда.

Свијет 21.09.2015 | 11:46
Дјечак ког је саплела мађарска сниматељка упознао Роналда

Роналдо је позвао дечака, његовог оца Осаму Абдула и старијег брата Мухамеда (18) на фудбалску утакмицу Реал Мадрид–Гранада.

Дечак је имао и ту част да се прошета тереном заједно са Роналдом, а покушао је и да имитира неке чувене потезе познатог фудбалера, пренела је Раша тудеј.

У саопштењу објављеном на званичном сајту Реал Мадрида наводи се да су се Заид, његов отац и брат састали и са тренером и другим особљем клуба.

Сниматељка мађарске телевизије Н1ТВ добила је отказ због снимка на којем се види како шутира избеглице, укључујући и децу, док они беже од полиције у прихватном центру Реске, на југу земље.

На снимцима се могло видети како Петра Ласло саплиће човека у трку, који у рукама носи дете, а потом у одвојеном инциденту шутира једно дете у бегу.

Те снимке сада намерно не објављујемо јер то ни не заслужују. Снимак Роналда и Заида је примеренија слика света.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар