Dječak kog je saplela mađarska snimateljka upoznao Ronalda

Sedmogodišnji dečak iz Sirije Zaida Mohsena, kog je početkom meseca saplela mađarska snimateljka izazvavši pravu buru u javnosti, ostvario je jedan svoj san – upoznao je svog fudbalskog idola Kristijana Ronalda. Pred utakmicu sa Granadom, dečak, njegov brat i otac bili su gosti Real Madrida i Kristijana Ronalda.

Svijet 21.09.2015 | 11:46
Dječak kog je saplela mađarska snimateljka upoznao Ronalda

Ronaldo je pozvao dečaka, njegovog oca Osamu Abdula i starijeg brata Muhameda (18) na fudbalsku utakmicu Real Madrid–Granada.

Dečak je imao i tu čast da se prošeta terenom zajedno sa Ronaldom, a pokušao je i da imitira neke čuvene poteze poznatog fudbalera, prenela je Raša tudej.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Real Madrida navodi se da su se Zaid, njegov otac i brat sastali i sa trenerom i drugim osobljem kluba.

Snimateljka mađarske televizije N1TV dobila je otkaz zbog snimka na kojem se vidi kako šutira izbeglice, uključujući i decu, dok oni beže od policije u prihvatnom centru Reske, na jugu zemlje.

Na snimcima se moglo videti kako Petra Laslo sapliće čoveka u trku, koji u rukama nosi dete, a potom u odvojenom incidentu šutira jedno dete u begu.

Te snimke sada namerno ne objavljujemo jer to ni ne zaslužuju. Snimak Ronalda i Zaida je primerenija slika sveta.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar