Перуничић: Звезда је здрав и стабилан клуб!

Тренер Црвене звезде Ненад Перуничић рекао је да се клуб не суочава ни са каквим проблемима уочи почетка нове сезоне у Суперлиги.

Остали спортови 20.09.2015 | 18:00
Перуничић: Звезда је здрав и стабилан клуб!

Човек кога су за време играчке каријере прозвали 'Терминатор' истиче и да су се црвено-бели у последње две године максимално стабилизовали.

"Неистините су вести које се појављују у вези са Црвеном звездом. Шокиран сам наводима да имамо проблема с лиценцирањем играча за нову сезону и да Управа не испуњава обавезе према бившим играчима. Звезда је постала здрав клуб, један од три најздравија у Србији и не свиђа ми се што нас стављају у исти кош с другима", рекао је Перуничић.

"Имамо скроман, али сигуран буџет. Није истина да је никад горе, како би неки волели да буде, а како је било пре. Јако је ружно на тај начин писати о Звезди у овом тренутку", додао је он.

Поједини медији су данас објавили да Црвена звезда, Партизан и нишки Железничар нису испунили услове за лиценцирање и да до даљњег неће моћи да се такмиче у Суперлиги.

"Само је Звезди, изгледа, било у реду одузимати бодове"

"Рукомет јесте у проблему у Србији, али то није за садашњу причу. Информације које су се појавиле везано за нас нису проверене, већ су само написане да би биле написане. Ми никога не дирамо, не занимају нас други. Увек гледамо себе. Када је Звезда била у проблему, никога није занимало, само су се писале казне и одузимали бодови... Сада се то више не ради, јер је само Звезди очигледно било у реду одузимати бодове", рекао је шеф стручног штаба Звезде.

Перуничић је рекао да клуб измирује обавезе према бившим играчима који су тужили клуб.

"Неки играчи су раније овде играли из интереса, не из љубави. Више од 30 играча нас је тужило и не кажем да није требало то да ураде, али не треба да причају о љубави. То је био интерес. Близу смо завршетка исплата старих зарада", казао је он.

Перуничић је рекао да су амбиције клуба у новој сезони Суперлиге веће него претходних сезона. ;

"Хоћемо да направимо корак више... Да уђемо у плеј-оф. Само да нас заобиђу повреде нашег младог тима и биће све у реду. Очекујемо бољитак. Дуга је сезона и могу да кажем да ћемо се борити", закључио је он.

Црвена звезда ће у недељу од 17.30 угостити Раднички у утакмици првог кола Суперлиге Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар